Je 4-riadková básnička vhodná pre trojročné dieťa?
Stačí pre trojročné dieťa do škôlky básnička na 4 riadky?
Zalezi od dietata. Od jeho schopnosti aj veku. Je totiz rozdiel dieta 3 roky a mesiac a dieta 3 roky a 10 mesiacov. Starsi syn vedel v 3-rokoch odrecitovat cele Zabiatko. Mladsi ma teraz 2 roky a 10 mesiacov a nevedel by zopakovat ani 3-riadkovu basnicku.
Uplne v pohode, vela 3-rocnych deti (chlapcov) len zacina rozpravat....
Ako ktoré dieta, moje dve deti zvládli dlhé texty aj v 3 rokoch. A jedno najradšej žiadny text - nadpriemerne nadané, ale texty si nepamätá
2 - ročné dieťa sa v jasliach učí 3 - 4 veršové pesničky a básničky na vystúpenia. 4 riadky? To skutočne je to dieťa tak zaostalé, že je to pre neho veľa?
2 - ročné dieťa sa v jasliach učí 3 - 4 veršové pesničky a básničky na vystúpenia. 4 riadky? To skutočne je to dieťa tak zaostalé, že je to pre neho veľa?
@evkatk co si taka protivna?
@evkatk co si taka protivna?
@anonym_b7a470 možno je sama zaostalá
@anonym_autor úplne stačí. Naším trojrocnym učiteľky dlhšie ani nedávali. Ďalšie deti čakajú, kým dorecituje a pre dieťa je to len stres navyše, keď tam musí dlho stáť. Nie je o tom, či zvládne viac. Buď v pohode, toto je pre trojročné úplne postačujúce.
Ona je neskutočne hanblivá. Nie je problém s textom, naučila by sa aj dlhší. Išlo mi len o to, že či sú teda 4 riadky v pohode, lebo ak sa premôže, tak som nechcela voliť moc dlhý text, aby ju to zbytočne ešte viac nestresovalo
Prepáčte prepáčte niektoré dámy nemáte na tie deti nejaké už v tejto dobe samých porovnávaní vysoke nároky? Pred.13r bola bola 3r dcera pre mňa ešte dievčatko malinke ničím zaťažovane. A je Ok... Dnes aby uz 3r dieťa pomaly recitovalo Marinu od Sládkoviča. Neviete uz ako by ste sa len ukazovali pred kamoškami len aby to vaše 3r už dobre ze nesoferovalo.

Podľa mňa moc krátka. 3 ročné zvládne aj viac