icon

Je 4-riadková básnička vhodná pre trojročné dieťa?

Včera o 15:18

Stačí pre trojročné dieťa do škôlky básnička na 4 riadky?

anonym_1eb870
Včera o 15:21

Podľa mňa moc krátka. 3 ročné zvládne aj viac

andrea_82
Včera o 16:07

Zalezi od dietata. Od jeho schopnosti aj veku. Je totiz rozdiel dieta 3 roky a mesiac a dieta 3 roky a 10 mesiacov. Starsi syn vedel v 3-rokoch odrecitovat cele Zabiatko. Mladsi ma teraz 2 roky a 10 mesiacov a nevedel by zopakovat ani 3-riadkovu basnicku.

tenerifka
Včera o 16:11

Uplne v pohode, vela 3-rocnych deti (chlapcov) len zacina rozpravat....

oriesocek
Včera o 16:41

Ako ktoré dieta, moje dve deti zvládli dlhé texty aj v 3 rokoch. A jedno najradšej žiadny text - nadpriemerne nadané, ale texty si nepamätá

evkatk
Včera o 16:50

2 - ročné dieťa sa v jasliach učí 3 - 4 veršové pesničky a básničky na vystúpenia. 4 riadky? To skutočne je to dieťa tak zaostalé, že je to pre neho veľa?

anonym_b7a470
Včera o 16:58
@evkatk

2 - ročné dieťa sa v jasliach učí 3 - 4 veršové pesničky a básničky na vystúpenia. 4 riadky? To skutočne je to dieťa tak zaostalé, že je to pre neho veľa?

@evkatk co si taka protivna?

anonym_ee2e66
Včera o 17:04
@anonym_b7a470

@evkatk co si taka protivna?

@anonym_b7a470 možno je sama zaostalá

nika23t
Včera o 17:30

@anonym_autor úplne stačí. Naším trojrocnym učiteľky dlhšie ani nedávali. Ďalšie deti čakajú, kým dorecituje a pre dieťa je to len stres navyše, keď tam musí dlho stáť. Nie je o tom, či zvládne viac. Buď v pohode, toto je pre trojročné úplne postačujúce.

autor
Včera o 20:37

Ona je neskutočne hanblivá. Nie je problém s textom, naučila by sa aj dlhší. Išlo mi len o to, že či sú teda 4 riadky v pohode, lebo ak sa premôže, tak som nechcela voliť moc dlhý text, aby ju to zbytočne ešte viac nestresovalo

venika00
Včera o 21:33

Prepáčte prepáčte niektoré dámy nemáte na tie deti nejaké už v tejto dobe samých porovnávaní vysoke nároky? Pred.13r bola bola 3r dcera pre mňa ešte dievčatko malinke ničím zaťažovane. A je Ok... Dnes aby uz 3r dieťa pomaly recitovalo Marinu od Sládkoviča. Neviete uz ako by ste sa len ukazovali pred kamoškami len aby to vaše 3r už dobre ze nesoferovalo.