icon

Ktorá škôlka v Trnave je najlepšia?

sonicika
19. feb 2014

vzhľadom na zdravú stravu a aktivity atď.

shaga
22. feb 2014

@sonicika ahoj ja som mala zle skusenosti so spartakovskou skolkou .

sonicika
autor
22. feb 2014

@shaga v čom?

shaga
23. feb 2014

Ucitelkami, pristupom a mala byvala casto chora.

polana
30. mar 2014

ahoj,ja mám zlé skúsenosti so škôlkou na Okružnej 19.Konkrétne so správaním dvoch učiteliek k deťom.Nie je to len môj názor,bola som sa ešte s jednou mamičkou sťažovať u riaditeľky ale nič sme si nepomohli.Je to jedna bezcitná asi 50 ročná žena ktorá sa nedokáže na deti ani zo srdca usmiať,kričí , no zaujímavé že niektorý rodičia to vedia , potichu o tom hovoria ale neriešia to.

satanka1
30. mar 2014

@polana to je tá škôlka na tom akoby kopčeku...zo špačinskej cesty uličkou smerom na vodáreň? ak áno,tak s tou mám zlé skúsenosti aj ja.len tam sú 3 škôlky nakope,tak neviem presne ,či je to ona.Ale síce tá druhá je Murgašova a tá tretia je pri materskom centre...

satanka1
30. mar 2014

@sonicika so stravou tam nič moc nenarobíš,oni majú svoje normy a všade asi rovnaké..ja som mala deti na Ľudovej na Kopánke a boli sme viac -menej spokojní.Ešte sa mi pozdávala škôlka na Murgašovej(tam boli deti vez prázdniny) a ešte bola super škôlka ako je sídlisko Merkur ako sa ide na Ružindol..tam sa na prd parkuje,ale tam sa malý cez prázdniny aj tešil.

elise
30. mar 2014

myslim že dobrá škôlka je v jame

polana
30. mar 2014

@satanka1 ...pri materskom centre a riaditeľka je v ZŠ Atomová,tiež nie veľmi príjemná žena,so spomínanou učiteľkou sú kamarátky ...

polana
30. mar 2014

@elise ...aj aj som počula že v jame je dobrá škôlka,milé,trpezlivé pani učiteľky.

satanka1
30. mar 2014

@polana v tej som tiež mala decká cez prázdniny,ale to je zase krátka doba....hnusne bolo v tej školke na tom kopčeku čo som písala..to je tiež myslím Okružná..tam by som nedala ani najhoršie dieťa do škôlky

polana
30. mar 2014

@satanka1 ...ano aj to je okružná,na okružnej sú 2 škôlky.Viem ktorú myslíš tam som chodila istý čas kamarátke pre dcerku keď bola dlhšie v práci ale aj podľa mňa je to hnusná škôlka.Stretla som sa tam tiež s veľmi nepríjemnými učiteľkami,vrieskali po deťoch.Neznášam také ženy a zvlášť učiteľky v MŠ ktoré sa ventilujú na deťoch,väčšinou staršie učiteľky pred dôchodkom.Potom sa nečudujme že citlivejšie deti sa ťažko adaptujú,nejedia,nepijú,plačú a vracajú v škôlke,večer nemôžu zaspať lebo sa boja ráno isť do škôlky.Dieťa sa má do škôlky tešiť a nie báť sa a stresovať .Ale ako sa má tešiť keď hneď ráno na ne ziape nervozna učiteľka.Keď som na to pani učiteľku upozornila tak povedala že ja mám problém,vraj som moc precitlivelá, že niektoré deti vracajú nejedia a plačú celý šk.rok a aj to je podľa nich normálne.Teraz keď ráno privediem dcerku tak sa nasilu usmieva,pekne sa jej prihovorí ale cítim to a vidím že je to nasilu.Ale aspoň to.Na tej učiteľke je vidieť že nie je v pohode,má opuchnuté oči...Dcerkina spolužiačka si v tej triede na učiteľku nemôže zvyknúť už 3 rok.

pygo74
31. okt 2014

Dobrý večer chcel by som vás poprosiť nevedeli by ste mi poradiť dobru škôlku v Trnave Syn má 4roky chodil do škôlky v našej dedine ale dali mu odklad že vraj musí dozrieť ale pri tom to je všetko politika škôlky aby tam vedeli dostať niekoho druhého nevenujú sa deťom dosť dostatočne dakujem vám. 😀

dendadena
24. aug 2020

Dobrý večer.Mamicky aké máte skúsenosti s MŠ v jame 3 v Trnave ? 😊