icon

Nedala som prihlášku minulý rok

pauli222
Dnes o 18:25

Nedala som prihlášku do MŠ min rok, ale tvarili sa, ze by mi maleho od júna 3r zobrali, realita však je uz ina, nemajú miesto.. Urobila niekedy nejaká škôlka "leg.nezorientovanej" mame papier o neprijatí a spätnú prihlášku?

anonym_798de5
Dnes o 18:28

Požiadaj škôlku, aby si mohla podať prihlášku spätne alebo dodatočne k dátumu, od ktorého si chcela nástup. Väčšina riaditeľov to vie vyriešiť formálne, prijmú žiadosť a vydajú rozhodnutie o neprijatí z kapacitných dôvodov.

pauli222
autor
Dnes o 18:30

Ďakujem

pauli222
autor
Dnes o 18:30
@anonym_798de5

Požiadaj škôlku, aby si mohla podať prihlášku spätne alebo dodatočne k dátumu, od ktorého si chcela nástup. Väčšina riaditeľov to vie vyriešiť formálne, prijmú žiadosť a vydajú rozhodnutie o neprijatí z kapacitných dôvodov.

@anonym_798de5 ďakujem

anonym_7b81fe
Dnes o 18:56
@anonym_798de5

@anonym_798de5 ale to je odrb... Aby dostala potom od septembra rodicak?

anonym_fbba29
Dnes o 19:00

a naco ti to je ? rodicak aj tak nedostanes po jeho dovrseni troch rokov
pekne podaj v maji prihlasku do skolky a nespekuluj

anonym_7b81fe
Dnes o 19:03
@anonym_fbba29

a naco ti to je ? rodicak aj tak nedostanes po jeho dovrseni troch rokov
pekne podaj v maji prihlasku do skolky a nespekuluj

@anonym_fbba29 ona chcela asi teraz od juna dat do skolky. Ale vsak cez prazdniny skolka zavreta, vezmu az od septembra.
A keby ho nevzalu, aj tak ten rodicak dostane az od septembra...

mamina7070
Dnes o 19:03

https://eprihlasky.iedu.sk/ tu si precitaj v maji das riadnu prihlasku a dieta nastupi od septembra do skolky, posledny RP dostanes v juli za jun, potom uz nie

anonym_fbba29
Dnes o 19:04
@anonym_7b81fe

@anonym_fbba29 ona chcela asi teraz od juna dat do skolky. Ale vsak cez prazdniny skolka zavreta, vezmu az od septembra.
A keby ho nevzalu, aj tak ten rodicak dostane az od septembra...

@anonym_7b81fe sak preto jej pisem ze naco to jej je ? lebo rodicak navyse nedostane