icon

Odporúčate materskú školu Hronská v Košiciach?

Včera o 21:34

Ahojte
Vie niekto zazdielat skusenosti/feedback na MS Hronska, Kosice? Resp. odporucit, neodporucit MS na Luniku 1 a 2?
Dakujem.

beata_k
Včera o 21:53

@anonym_autor Rok mi tam chodilo dieta. Rozhodne neodporucam. Riaditelka sa tvari milo, ale udrela mi dieta v prvy den MS. Za cely rok boli raz v divadle. Inak sa v tej skolke nedeje nic. Doslova nicovate nic.

anonym_c22a58
Včera o 22:40

@anonym_autor môj chodí na Ipeľsku 3rok a sme veľmi spokojní

autor
Včera o 23:16
@anonym_c22a58

@anonym_autor môj chodí na Ipeľsku 3rok a sme veľmi spokojní

@anonym_c22a58 som rada, ze sa ozval niekto za Ipelsku lebo i tu zvazujeme. Mame ju sice trochu dalej ako Hronsku, ale nic strasne.
Ak smiem poprosit, mohli by ste povedat co napr sa Vam tam paci? Nieco, o com by som mala vediet?

anonym_c22a58
Dnes o 05:44
@anonym_autor

@anonym_c22a58 som rada, ze sa ozval niekto za Ipelsku lebo i tu zvazujeme. Mame ju sice trochu dalej ako Hronsku, ale nic strasne.
Ak smiem poprosit, mohli by ste povedat co napr sa Vam tam paci? Nieco, o com by som mala vediet?

@anonym_autor ucitelky aj celý kolektív je priateľsky, zatiaľ sme nemali žiaden problém, je tam taká "rodinná". atmosféra, o všetkom informujú, niekedy sa ani nepýtam ako syn počas dňa a sami mi to zreferuju, aj pomojkaju detičky, keď potrebujú
Majú rôzne aktivity, asi ako v každej škôlke, viete pozrieť aj na stránke čo sa každý mesiac deje
Stravu syn chváli, že kuchárky varia výborne 😀
Do škôlky netreba nič okrem papúč, triedy su za mňa pekné, majú pri šatni aj vlastnú knižnicu