icon

Školné - 5 ročné dieťa

anabel121
17. apr 2021

Ahojte, viete mi povedat ako je to so skolnym v MŠ pre 5rocne dieta? To je co zahrna divadelne predstavenia, mikulasske balicky.. A triedny fond na nakup pomocok..najskor mi bolo povedané, ze je predskolacka a teda to platiť nemusim a teraz mi to dali na uhradu, ze som to ešte nevyplatila 🤦‍♀️

marci77
17. apr 2021

v nasej skolke ako predskolaci sme neplatili ten mesacny poplatok obci (co bolo u nas okolo 30eur) .....iba za stravu sme platili seky, ked bol predskolak,
triedny fond sme nemali v skolke, mikulassky balicek mali v ramci stravy

hipuska
17. apr 2021

@anabel121 všetko záleží od zriadovatela. Či myslíš, že ešte aj štát bude deťom kupovať Mikulášske balíčky a financovať koncerty fiha-trala,?

11mirka22
17. apr 2021

@anabel121 nepýtaju od teba náhodou členský príspevok do združenia rodičov? Nemyslíš si to?

lenka2710
17. apr 2021

@anabel121 ja mam predškoláčku, mesačný poplatok za škôlku neplatím, stravu platím, keď bol nejaký koncert alebo divadlo atď, to sme vždy zaplatili deň pred tým alebo v ten deň a mikulášsky balíček malo mesto vždy nejakého sponzora, teda niečo dalo mesto niečo sponzor, my sme neplatili nič

marci77
17. apr 2021

mozno pytaju ZRPS prispevok, ten sa plati raz rocne ....lebo tie mesacne poplatky za statnu skolku by predskolaci platit nemali