Trápenie s trávením vášho dieťatka? Poraďte sa s nami!
Nám pomohla bio Gaia. Na koliky. Aj teraz keď ju občas boli brusko ju dáme. A mlieko určite nutrilon. Tiež som bola robí nemu,ale je to jediné čo mi mala pije...
Je pravda ze zelená stolica môže byť kvôli umelému mlieku? (ak sa bavime o malých deťoch ktoré sú iba na UM). Ja som občasnu zelenú stolicu nijak neriesila. A na bolesť bruška som používala espumisan a neskor probiotika
@milota164 Dobry den, dakujem vam, ze ste sa podelili o vasu skusenost. Babatku Infacol pomahal, zmiernili sa bolesti bruska?
@qwertxy Dobry den, Zelena stolica sa moze vyskytnut aj u babatiek na dojcenskych mliekach, ktore su specialne upravene a obsahuju hydrolyzovanu bielkovinu km, ako su napr. mlieka Nutrilon HA, Comfort, Anti-colics ci Allergy care,...Stolicka moze byt od zlto zelenej, zelenej az tmavo zelenej. Takato farba stolice je po tychto specialne strukturovanych mliekach normalna, nemusite sa bat. A dakujem vam, ze ste nam napisali vasu skusenost. Verim, ze espumisan aj probiotika pomohli a mate doma uz len spokojne babatko alebo mozno uz aj vacsie deti 🙂
nasa dcerka mala reflux a koliky. na reflux sme pouzivali 8 mesiacov AR nutrilon, potom sme presli narazovo na Low lactose nutrilon. teraz davame Nutrilon pronutra. a sme spokojni.
na koliky nam nezaberali ziadne kvapky ani ziadne probiotika. a to sme vyskusali na radu pediatricky ozaj vsetko. pomohlo az vysetrenie na gastre, antibiotika na bakterie v creve a tiez lieky proti kvasinkam. odvtedy nam koliky zo dna nna den zmizli a uz sa nevratili 🙂 . a to sme sa trapili 8 mesiacov.
od narodenia sme používali nutrilon HA ( 8mesiacov) .. mali sme často koliky, čikutku prebdené preplakané noci,,, kvapky nezaberali, pupík ju ukľudňoval ... neskôr začala modrať a odpadavať - hospitalizácia- ale až po návšteve gastra- zistení silného refluxu a prestupu na nitrilon AR sme našli úľavu
@majba Dobry den, Majba, dakujem vam, ze ste sa podelili o vasu skusenost. Ako citam, tak ste sa trapili naozaj velmi dlhy cas, 8 mesiacov. Ale som rada, ze teraz je uz dietatko spokojne, koliky aj reflux odozneli a zelam vam, aby ste mali doma uz len ststne a spokojne dietatko, lebo vtedy je aj mamicka spokojna 🙂
@annarita Dobry den, annarita, prezili ste si naozaj narocne a tazke noci ako citam a aj kriticke chvile urcite, ked ste boli hospitalizovani. Ale som rada, ze mliecko Nutrilon AR pomohlo a ulavilo od tazkosti. Prajem vam pekny den!
Milé mamičky, veľmi si vážime vašej priazne a ochoty zdieľať s nami vaše názory a skúsenosti. Veríme, že aj pre Vás boli témy a diskusie v rámci Dni so značkou Nutrilon prínosné. Keď budete mať nejaké otázky a budete sa chcieť poradiť, môžete mi napísať alebo zavolať na našu infolinku spoločnosti Nutricie (https://www.nutriklub.sk/poradna-odbornikov) Prajeme vám, nech vám v budúcnosti vaši najmenší robia len radosť! A nezabudnite, naša súťaž trvá do nedele 3.4.!

Mamicky, cim ste si s vasim dietatkom presli, akym trapenim alebo este prechadzate? Napiste mi! Rada vam poradim.