icon

Aké pomôcky na plávanie/kúpanie pre svoje deti preferujete?

kristina_tpd
20. jún 2017

Už tretím rokom sa v našej ponuke na predajniach a e-shopu objavuje sortiment hračiek. Vybrať si môžete s najrôznejších druhov a značiek.

LEGO, odrážadlá, bábiky, drevené hračky, karnevalové kostýmy aj potreby do vody, to všetko nájdete tu: https://www.tpd.sk/hracky-c19648

Nakupujem tu hračky pre moju dcérku, som maximálne spokojná s výberom a pomerom cena/kvalita.

V ponuke máme tiež kozmetiku pre deti, plienky na plávanie a iné:

https://www.tpd.sk/starostlivost-o-deti-c20484

Aké pomôcky na plávanie/kúpanie pre svoje deti preferujete?
butyha
20. jún 2017

Podstatne lepsia tema pre maminy ako prenosne repro... 👍

kupcovci
20. jún 2017

Zdravim kedze mam ezte male deticky tak urcite koleso a rukavniky musia byť 🙂

kristina_tpd
autor
20. jún 2017

@kupcovci vydržia v rukavnikoch? Nevadia im? My budeme mať tento rok premiéru tak sa bojím, či jej nebudú vadiť. Máte krásne detičky😉

kupcovci
20. jún 2017

@kristina_tpd nie nevedia hlavne ze su vo vode ta im robi najväčšiu radosť 🙂dakujem krasne 😉

jabucko
20. jún 2017

Pasik na plavanoe, dosticku a plutvicky

anka2103
20. jún 2017

Moj skoro 5 rocny sa este aj v kolese boji kupat,pokym sa nejde von pomaly 😊

emilia25
20. jún 2017

My sme mali aj vestu aj ked moc dobre sa im vtom veru neplavalo.inak klasika koleso rukavniky alebo proste na rukach.

beton
20. jún 2017

@kristina_tpd pas na plavanie, jednoznacne odporucam. umoznuje hybat rukami, na rozdiel od iných pomôcok a teda je to postupny prechod k samostatnemu plavaniu.

vroni
21. jún 2017

Pri dcere sa mi osvecilo koleso a potom cherek rukaviky (ziadne ine). Syn ma schopnosti a stavbu tela vacsej dazdovky, z kazdeho kolesa vyklzol, takze zase len tie cherek rukaviky, ale on najradsej “ja sam“. V pase na plavanie sa mi obidve deti suverenne topili, toto za mna urcite nie.

ask
21. jún 2017

Rukaviky🙂

zanazz
21. jún 2017

Ahojte, pripájám sa, jednoznačně rukáviky😉

pillipilli
21. jún 2017

Ahojte u nas je nafukovacia vesta.

hela_tn
21. jún 2017

Na tobogany urcite vesta,inac rukavniky..momentalne starsia 4,5 roka uz plava sama

kristina_tpd
autor
21. jún 2017

Požívali ste niektorá aj takéto koleso? Je bezpečné?

lenuska134
21. jún 2017

@kristina_tpd ked bola mala mimino 6-7 mesacna. Dobra vec. Len moc sa teda neomoci. ... teraz ma rok a pol a rukavniky a koleso.

majik66
21. jún 2017

zatial plavacie koleso avsak verime, ze coskoro ich nebudeme potrebovat 🙂 je dobre ak by sa deti naucili cim skor plavat same a potom sa mozeme hrat napriklad s nafukovacimi loptami v bazene ale uz bez plavacih pomocok 🙂