Autosedačka Silver Cross Motion All SIze 360 Space

14. júl 2023

je to dobra autosedacka?

bluemoon24
14. júl 2023

Pro jake dite? Vek, miry, vahy, typ postavy? Do jakeho auta? Ale vzhledem k tomu, ze je doporucena od novorozence az do 12 let (fakt by me zajimalo, jak se tam 12 lete dite narve, ale ok) nebude vhodna. Kazdopadne je celkem draha a v teto cenove kategorii najdes spoustu kvalitnich autosedacek.

autor
14. júl 2023

@bluemoon24 suzuki vitara, 78cm,11kg, dieta ani do 12rokov nebudem vozit v autosedacke ,skor mi slo o mieru 145cm... moja dcera ma 9 a ma 148cm, mala ma momentalne este vajicko maxi-cosi peble 360 ale teda ak chcem pokracovat dalej vacsou autosedackou na 360 isofix tak tam je len do 105cm a je za pomaly 500e... tak som len pozrela alternativu, ktora by prenu mohla byt dlhodobejsia... a ne,ze kupim autosedacku za 500e a potom o cca 2-3roky mozem zas kupovat dalsiu za take peniaze...

domiklik
14. júl 2023

Mam ju... Silvercross je u nás pomerne neznáma značka, za to v UK veľmi obľúbená, ja mam aj kocik od nich, a kvalitou spracovania to nedokážem porovnať so žiadnou inou značkou... My máme dieťa chudsie, dlhšie dokonale tam západne... Len by ma zaujímalo, kde to chceš kúpiť, lebo my sme to objednávali z UK do nemecká, lebo žiadny eshop to n Slovensko poslať nechcel, a u nás sa nepredavaju

domiklik
14. júl 2023

Fajn, ja som ju kupovala 2,5 roka do zadu, inak je dobra...

natalia1619
14. júl 2023

Osobne by som ju nekúpila, adac z bezpečnosti 2,5 bodu, celkové hodnotenie 3 co je priemer a aj tak po nej musis kupit jednu sedacku kedze je len do 140cm( do 150cm je potrebna sedacka). Ja mam joie ispin 360, z bezpečnosti ma 1,7 bodu, celkovo 1,8. A ja som nastavená že po nej ešte budem kupovať jednu sedačku.

evkao
14. júl 2023

pytas sa, ci je to dobra sedacka - nie, nie je, na to ake ma vysledky z bezpecnosti je este aj dost draha, a aj ked nevyzera, ze by ste mali v aute prilis sikme sedadla, neriskovala by som to a kupila taku, kde budem mat istotu, ze mi na sedadla sadne, a ani vlozka nie je dobre riesena - autosedacka nemusi stat 500,-€, kvalitna isofixova sa da kupit aj za 300,-€ a potom posledna z kat. 15-36kg za 150,-€, a si skoro na tej istej sume ako das teraz za tuto, a mas istotu, ze mas pokryte cele obdobie vozenia dietata v sedacke a ze ju vozis bezpecne, tak si to uz preber ako chces 🙂