je to dobra autosedacka?
@bluemoon24 suzuki vitara, 78cm,11kg, dieta ani do 12rokov nebudem vozit v autosedacke ,skor mi slo o mieru 145cm... moja dcera ma 9 a ma 148cm, mala ma momentalne este vajicko maxi-cosi peble 360 ale teda ak chcem pokracovat dalej vacsou autosedackou na 360 isofix tak tam je len do 105cm a je za pomaly 500e... tak som len pozrela alternativu, ktora by prenu mohla byt dlhodobejsia... a ne,ze kupim autosedacku za 500e a potom o cca 2-3roky mozem zas kupovat dalsiu za take peniaze...
Mam ju... Silvercross je u nás pomerne neznáma značka, za to v UK veľmi obľúbená, ja mam aj kocik od nich, a kvalitou spracovania to nedokážem porovnať so žiadnou inou značkou... My máme dieťa chudsie, dlhšie dokonale tam západne... Len by ma zaujímalo, kde to chceš kúpiť, lebo my sme to objednávali z UK do nemecká, lebo žiadny eshop to n Slovensko poslať nechcel, a u nás sa nepredavaju
Fajn, ja som ju kupovala 2,5 roka do zadu, inak je dobra...
Osobne by som ju nekúpila, adac z bezpečnosti 2,5 bodu, celkové hodnotenie 3 co je priemer a aj tak po nej musis kupit jednu sedacku kedze je len do 140cm( do 150cm je potrebna sedacka). Ja mam joie ispin 360, z bezpečnosti ma 1,7 bodu, celkovo 1,8. A ja som nastavená že po nej ešte budem kupovať jednu sedačku.
pytas sa, ci je to dobra sedacka - nie, nie je, na to ake ma vysledky z bezpecnosti je este aj dost draha, a aj ked nevyzera, ze by ste mali v aute prilis sikme sedadla, neriskovala by som to a kupila taku, kde budem mat istotu, ze mi na sedadla sadne, a ani vlozka nie je dobre riesena - autosedacka nemusi stat 500,-€, kvalitna isofixova sa da kupit aj za 300,-€ a potom posledna z kat. 15-36kg za 150,-€, a si skoro na tej istej sume ako das teraz za tuto, a mas istotu, ze mas pokryte cele obdobie vozenia dietata v sedacke a ze ju vozis bezpecne, tak si to uz preber ako chces
Pro jake dite? Vek, miry, vahy, typ postavy? Do jakeho auta? Ale vzhledem k tomu, ze je doporucena od novorozence az do 12 let (fakt by me zajimalo, jak se tam 12 lete dite narve, ale ok) nebude vhodna. Kazdopadne je celkem draha a v teto cenove kategorii najdes spoustu kvalitnich autosedacek.