icon

Cybex pallas 2 - skúsenosti

zuzana_stet
2. sep 2014

Mamicky prosim, ktore mate tuto autosedacku? napisete mi prosim vase skusensoti a postrrehy? dakujem pekne

meluela
2. sep 2014

@zuzana_stet mame ju a sme spokojni (mame verziu s isofixom), na pultik si dietatko musi trosku zvykat, ale potom v pohode. V lete sa dietatko trosku poti pri dlhej ceste, ale to asi v kazdej sedacke a za tu bezpecnost oproti sedackam bez pultika to stoji.

zuzana_stet
autor
2. sep 2014

@meluela dakujem pekne. a to ju mozes mat aj v protismere ked mas izofix, ze? a ked sa ten pultik potom da prec ked je dietatko uz vacsie, tak ako sa v tej sedacke dietatko zapina?

meluela
2. sep 2014

@zuzana_stet v protismere pokial viem tak sa neda zapnut, iba v smere jazdy, lebo tie isofix koliky ma len jednym smerom. My sme ju vsak kupovali ked uz dietatko malo takmer 2 roky, pri mensom by som urcite zvazovala nejaku ktora sa da v protismere namontovat. Neskor po min 15, najneskor vsak po 18kg (cca. po 4 roku) sa sedacka premontuje a dieta je v nej zapnute pasmi auta, tak ako je to bezne u sedaciek velkosti 15-36kg. Na vasom mieste by som asi pozrela radsej cybex sirona 0-18kg (ta moze byt v protismere az do rokov) a potom neskor kupit 15-36kg.

ssslnieckooo
2. sep 2014

@zuzana_stet máme tiež si isofixom a môžem len odporučiť. Dá sa polohovať, len sa nedá dať v protismere jazdy. Na pultík si aspoň náš malý nemusel vôbec dlho zvykať. U neho to bolo hneď pri prvej jazde v pohode. Keď je dieťa väčšie, pultík sa dá preč a prepáše sa normálne pásom 🙂

zuzana_stet
autor
2. sep 2014

@meluela a prosim ta, ta cybex sirona 0-18 je bez izofixu? my nemame v aute izofix :(

meluela
2. sep 2014

@zuzana_stet bez isofixu sirona asi nepojde 😒 , tu pisu:
http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersich...

v kategorii 0-18 som ani nenasla bezpecnu bez isofixu (http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersich...)

tak to asi budete musiet vymysliet inak ... co najdlhsie vo vajicku a potom trebars ten pallace

zuzana_stet
autor
2. sep 2014

@meluela dakujem ti moc ;) prosim, ako to je? ked ma autosedacka pultik tak nemoze ist do protismeru?

meluela
2. sep 2014

@zuzana_stet pokial viem, tak nie, lebo aj ten pultik je uchyteny normalnym bezpecnostnym pasom (pas sa zasunie do strbiny v pultiku), neviem si predstavit ako by to bolo uchytene kebyze je sedacka naopak .. myslim ze je to technicky nemozne

zuzana_stet
autor
2. sep 2014

@meluela moc krat dakujem za info. krasny vecer ;)