Ahojte.
Potrebujem kupit autosedacku.Chcem
To najleepsie co sa tyka bezpecnosti atd.D-test nemam predplateny a ak chcem vediet vysledky,musim zaplatit cez cca 7€.
Neviete vysledky?
Alternativou, ktorou som sa riadila ja, je adac testovanie bezpecnosti. Zadaj do googla jednoducho adac + “typ sedacky” a google ti vyhodi hodnotenie. Nepotrebujes dtest…
@zankalh za mňa najlepšie, najrýchlejšie riešenie je napísať na fb do deti v aute. Poradia kvalitnú sedačku vhodnú pre tvoje dieťa, v tvojom rozpočte a do tvojho auta. Potom si ich porovnas a vyberieš ktorá ti najviac vyhovuje.
Ja tym DTestom neverim. Straaaasne vyzdvihlovali romerky, drahe su ako slak. Podlahli sme tomuto marketingu, kúpili ju a po mesiaci-dvoch, co sme ju prehadzovali z auta do auta, sa nam na nej bez velkej namahy podarilo zlomit opuerku. V tom case na bazaroch ju mala zlomenu kazda druha... takze tolko ku kvalite a testom.
@lelelienka dakujem,akurat som to googlila
Dtest ti je zbytočný. Pozri zadarmo adac alebo plus test ked chces to najbezpečnejšie.
@natalia1619 a na zaklade coho vedia poradit?Test je proste test.Testuje sa celkova kvalita autosedacky,potahu,pohodlnost,ovladatelnost,…Takze ja sa vzdy riadim tymto.Nie tym,kto je s cim spokojny
@sasanka605 dakujem,uz som nasla
@zankalh no my ti radíme, keďže si napisala ze najbezpečnejšiu by si rada. To ci je potah Modry alebo zelený je mi jedno.
@zankalh rádia na základe toho ze majú napozerane testy, a nieje test ako test, adac, ncap alebo plustest. Radi tam majiteľka a jej zamestnankyne obchodu výlučne s autosedackami, chodia na vystavy/pozerajú novinky. Ale z tvojho príspevku ti podľa mňa ani nejde o poradenie...
@maros313 prosim ta neotravuj,dobre?Preco mam platit,ak nemusim,chap takto:preco mam platit ak je na nete clanok,kde su zverejnene vysledky verejne?Bez toho,aby som za to musela platit?Alebo na co mam platit,ak je niekto,kto vie vysledky ochotny dat mi ich?Co kradnem ?Ved ak sa mi nikto neozve,nepo*erem sa z toho a zaplatim si tych 7€.A vies preco?Lebo chcem pre svioe dieta kupit tu najkvalitnejsiu/najbezpecnejsiu autosedacku.Taka som socka
@sasanka605 ved ja som pozerala ten adac
@natalia1619 Vies,nemam rada rady typu:ten/ta/to je super,ja som spokojna…Predavacky odporucia vsetko,len aby to predali.Preto davam na testy.
Mam kralika.Ked vojdem do zoo marketu,len tak a opytam sa predavacky,ake maju najkvalitnejsie krmivo pre kraliky(samozrejme ze ja viem ktore to je)tak mi poviem toto beru casto pre zajacov a ukazuje na zmesku s jacmenom a pod.A pritom ani nevie rozdiel medzi kralikom a zajacom a uz vobec nie ze ta zmeska akurat tak skrati kralikovi o par rokov skor zivot.
Potom napr.domace spotrebice.
Pre niekoho je topka vserko miele.No pre mna je topka od miele jedine tak vysavac 🫣
@zankalh takze takto - nie, neradime len preto, aby sme predali, radime tak, aby sa dieta viezlo bezpecne casto radime tak, ze z toho naozaj nemame ani cent
nikde v testoch sa nedocitas, ci ta alebo ta sedacka sadne lepsie chudsiemu dietatku alebo baculatejsiemu, ci ju dokazes upevnit vo svojom aute, ci ti dobre sadne na sedadlo a nebude dietatu pocas jazdy padat hlava, a milion dalsich veci, ktore nezistis, kym s tymi sedackami vyslovene nepracujes - my osobne predavame len sedacky, do ktorych (a v ktorych) vozime aj vlastne deti, a ver tomu, ze ked obcas vidim, v com vozia rodicia deti a hlavne AKO, chce sa mi plakat - ale je to na kazdom, informacie sa daju najst, zistit, prip, sa poradit s niekym, kto sa tomu rozumie
@zankalh a to co pises o zoo markete - ano, takto funguje vacsina predavaciek, aj keby si vyberala sedacku v obchode, kde najdes vsetko od cumlikov, cez flasky, kociky az po sedacky - ono je toho take kvantum, ze nie je realne, aby jedna predavacka poznala uplne vsetko, ale ked si predstavis, ze by sa ta predavacka zamerala vyslovene len na kraliky (lebo by to bolo jej hobby a skutocne by sa tomu venovala), mohla by ti poskytnut take informacie, ktore nikde inde nenajdes
@evkao ja si myslim,ze hodne zalezi na majitelovi a hodne na zamestnancovi.Niekto to bere len ako pracu,niekto aj ako hobby a tak sa vzdelava,lebo ho ta praca naplna.A poriadny majitel by mam zamestnanca zaskolit.
K tomu poviem takyto priklad:Veterinar,ktory robi pracu,lebo proste miluje zvierata,vam nezavre dvere pred nosom,lebo uz ma minutu po pracovnej dobe.Vezme vas,lebo chce pomoct,chce zachranit zviera.Tak je to aj u lekarov.Je to tak vsade.
Dnes clovek nic neurobi navyse a len malokto vie poradit a vyznat sa v tom,s cim pracuje
@zankalh na jednej strane rozumiem prečo neveríš ale stačilo by aby si si otvorila tu skupinu na fb a uvidela by si koľkokrát rádia aby rodička nechali to v com vozia aby nemenili pripadne aj z bazáru aby pozerali sedačky. Toto je jeden z mála obchodov kde im ide naozaj o bezpečnosť detí v autosedacke. A len na margo 9-36kg sedačku ti s najväčšou pravdepodobnosťou neodporúčia. Neviem aké veľké dieťa máš ale po vajíčku sa ma dieťa voziť v protismere aspoň do 4r. viac a lepšie poradí Evka. Ja sama mam od nich 2 sedačky a keď bude treba meniť tak zase pôjdem ku nim.
@natalia1619 dakujem.Este som nikdy autosedacku nekupovala.Je ro pre mna vsetko nove a zistujem si info.Uz som zistila aj to,ze rastuca sutosedacka nie je vhodna.