Chcem sa opýtať, či niekto nemá na predaj Kit auto na Navettu XL, Peg-Perego. V obchode sa dá kúpiť za cca 40 EUR, ale ak má niekto použitú, ktorej sa chce zbaviť, budem rada. Ďakujem. Soňa
Dobry den a aky druh si prajete zakupit - ten Auto Kit novsi typ s 3-bodovym pasom, alebo ten starsi typ s upinanim cez brusko? Ja mam k dispozicii ten starsi typ, ak by ste mali zaujem, piste mi priamo na mail: fusha10@gmail.com. Dakujem, Jana
Dobry den, ja mam na predaj pasy na Navettu XL, kupila som ich omylom, pretoze ja potrebujem pasy na klasicku Navettu. Ak mate zaujem, mozete mi napisat na mail: zuzkahol@centrum.sk
Obnovujem temu-ak by mal niekto auto kit na navettu xl prosim kontaktujte ma.dakujem
lenkavilinska@gmail.com
Dobry den,
prosim Vas mal by niekto na predaj auto kit pasy na klasicku navettu, t.j. dvojbodove?
Dakujem
erika.janigova@gmail.com
Dobrý deň, tiež mám záujem o kúpu Auto Kit na Navettu XL, zuzana8982gmail.com. Dakujem
Dobry den, ak by mal niekto na predaj na navettu XL, mala by som vazny zaujem.. dakujem moc. kozmannova@gopas.sk
Mám na predaj tie klasické dvojbodové, viac v albume príp. mail: daniela.bambulka@gmail.com
Ahojte, aj ja zhanam kit auto - pasy na navettu xl do auta... ak chcete predat, napiste mi...
Ahojte, zhanam tiez kit auto - pasy na navettu xl do auta. Keby nieco, napiste mi spravu, dakujem
Zdravim, mam na prodej, mohu predat ale v Brne.
Ahojte ma niekto na predaj kit supravu? Prosim poslite mi mail je to surne dakujem karin.lukacova87@gmail.com
Ahojte, prosím Vás, nemá niekto náhodou na predaj autokit pásy na navettu XL 2015? Dakujem veľmi pekne. Monika.kucharovicova@gmail.com
dobrý deň, práve sme pridali inzerát na jedenkrát použitý trojbodový Kit Auto pre Peg-Pérego. nájdete ho na stránke https://www.modrykonik.sk/market/ine-detske/7o3...
Ja predavam. Zajcica2012
Predam komplet auto kit na Navettu Peg Perego. Brusny pas plus uchyty na vanicku.
@cubalucia dobry den je auto kit aktualny??
@sisawalter uz je predany zial
Ak by ešte niekto mal auto kid na Navette XL, súrne potrebujeme. Ďakujem
Nie je to môj inzerát ale na bazoši som našla toto, ak ti to pomôže:
http://deti.bazos.sk/inzerat/22639192/Kit-auto-...