Petite&Mars Prime II Isofix 2018 Grey
Ahojte, prosím vás máte skúsenosť s touto autosedačku? Je bezpečná? Dá sa v pohode upevniť aj bezpečnostným pásom? Ďakujem za rady.
@66simonka66 my mame tiež, sme spokojní 🙂
Mame na iso ale myslim, ze sa da aj pasom
Záleží pro jak velký dítě 🤷🏻♀️
@66simonka66 tiež ju mame a spokojnosť
@jolana2804 rok aj 3 mesiace a váha 12 kg
@66simonka66 Tak pro takhle malý dítě moc vhodná není
@66simonka66 reversal treba hladat, my ju mame od mala a sym na 3 roky aj 3 mesiace a stale je v nej
@maria898 Dobrý deň. Prepáčte ze reagujem na tak starú tému ale idem sa opýtať. Chcem pre malú kúpiť túto: PETITE&MARS Autosedačka Reversal II Isofix. Bude mat 5 mesiacov (vajíčko mam z 3 kombi a cele zle, moja chyba, ako tehotná som vôbec neriešila cestovanie v aute). Od akého veku ste mali dieťatko v tej sedačke ?
@simona201221 take male dietatko patri do vajicka, kupte kludne aj z bazaru, ak nechcete uz riesit nove, aj rok ju v nom povozite a az potom rieste sedacku
@evkao áno, to som skúšala prioritne keď som si to zisťovala. Vo vajíčku ktoré sa najviac odporúča (cybex atóm M) vydrží max 2 mesiace. Ma cez 8kg a viac ako 65cm. V auguste (to bude mať 8 mes) ideme na dovolenku autom a dovtedy potrebujem niečo vymyslieť.
@simona201221 tusim ze som ju kupovala ked mal nejakych 5 mesiacov, je super ze sa da pouzivat v protismere a da sa polohovat
Ahojte, ja len dávam info ohľadom tejto autosedačky. Nakoniec sme sa rozhodli kúpiť ju a sme naozaj spokojní aj my aj baby. Sedačky sú veľké a mohutné, dobre aj na dlhé trasy. Deti nám v nich krásne sedia. Nekrčia sa a sedačka im aj krásne drží hlávky keď zaspia. Nechodíme na aute veľmi často, len keď ideme na výlety ale ako som už napísala sedačky sú super a ak by som mala sedačky kupovať ešte raz určite by sme znova vybrali tieto.
@simona201221 a preco dva mesiace? moja dcera bola v atone M, kym nemala 83cm a 12,5kg
Môžem sa opýtať na túto autosedačku..dá sa dať aj do protismeru jazdy? Ďakujem
@tinusik1212 nie, neda
@66simonka66 dobrý deň prosím vás a ako je to s poťahom v lete ? Rozmyslame nad touto autosedackou ale mnohé majú taký zly materiál že sa tam deti az príliš potia, ďakujem
@timiccka so sedačkou som spokojná, ale musím priznať, že baby sú v nej spotené, ale samozrejme záleží na akom aute ideme, keď ideme na aute kde nieje klíma, tak je to hrôza, ale keď ideme na aute kde klíma je, tak sa to celkom dá.

@66simonka66 My ju máme a za mňa najlepšia a najstabilnejšia. Je strašne ťažka a pevná. Starši syn má Cybex a tá je totálne slabá...