icon

16 mesačné dieťa odmieta dojčenie pre chorobu

eveenka
6. sep 2013

Maminky, mate skusenost s tym, ze ked malo vase dietatko vysoke horucky okolo 38 a isli mu aj zubky, ze sa nevhcelo prisat na prsnik alebo ho pri prisati naplo? A vratilo sa to potom do normalu? My sme sa predtym bezproblemovo kojili mala si sama pytala a teraz v podstate neprejavuje ziaden zaujem, som z toho dost nestastna, komunikovala som aj s laktacnou mam dat tomu cas ponukat ale nenutit. Prosim mate niektora takuto skusenost? Dakujem.

awalancha3
6. sep 2013

no...... 16 mesacné nie je 6 mesacné a ziadna tragedia sa nedeje......Na druhej strane ked dojcit chces, tak mozes aj do 3 rokov aj viac.... ale k otazke, boli uz o tom diskusie a mamicky potvrdzovali, ze dieta pri horuckach bolo apatickejsie a nejavilo zaujem o kojenie, a boli z toho nestastne, lebo prave pri horuckach chceli dodavat najviac tekutin, a ako si spominam, vacsinou sa k dojceniu vratili, no boli aj take, ktore to mali ako medzník....nech sa malickej darí

canama
6. sep 2013

Nerob si z toho hlavu, v tomto obdobi niekedy uz deti na "prsnik" zabudaju, hlavne ak uz dobre piju ine tekutiny. Presne ako radi laktacna, ponukaj ale nenut, ju to prejde. A teplota 38 nie je nic strasne, malym detom sa buduje imunita a preto su taketo teplotky v rannom veku v podstate normalne....to ci ma dietatko problem alebo nie koniec koncov uvidis podla jeho spravania. ak je dcerka stale cula, normalne sa hra, nic sa nedeje.