5,5 mesačná dcéra úplne odmieta ľavý prsník
Ahojte.Moja 5,5 mesacna dcera mi zacala uplne odmietat lavy prsnik.Predtym tiez uprednostnovala pravy,ale kolko tolko pila.Teraz uz vobec.Ked ju k nemu prilozim,v momente zacne plakat.Pritom mlieko mi z neho tecie lepsie,ako z praveho. Uz mam to prave aj o nieco vacsie.Neprestane sa mi v tom odmietanom tvorit mlieko? Nechce sa mi tam prisat ani v noci,v polospanku.
joj, my sme mali to iste. Dcerka mi tak cca v 7-8 mesiacoch zacala lavy odmietat. Dokonca som bola u gyndosa, spravil mi odber ci tam nemam zapal, ze by mi to pre to odmietala, ale nic. Proste mi ho odmietla, ja som tiez chvilo si odsavala a potom som sa na tom vykaslala a davala len pravy. Mliecko by sa ti malo prestat tvorit, ale tak postupne. Len si treba davat pozor na pripadne hrcky, aby sa ti z nich neurobil zapal, ja som aj tym presla a vselicim inym este, hotove litanie 😉

Ahoj. Môj synček tiež okolo pol roka začal vyberať... nepáčil sa mu ľalvý prsník, netuším dodnes prečo, pol roka nemal s tým problém, neviem, možno ho raz bolelo uško, alebo neviem, ale len čo som ho otočila na tú stranu(dojčím poležiačky), začal plakaaaaaaať ako divý 🙂 pár dní nechcel z toho prsníka vôbec, len som odsávala, potom som ho postupne pri zaspávani "prispaala" a tak mu dala ten prsník, alebo dojčila ho z lavého v noci a z pravého cez den 🙂 teraz sa občas napije aj z toho lavého počas dna, ale nikdy nevysaje celkom, ten pravý je proste "naj". S manželom sa smejeme, že v jednom mam čisté mlieko a v druhom granko 🙂 🙂 🙂