5-6-7 minút dojčenia
Mamicky moze byt ze ak mam huste mlieko alebo ak mi ide vela mlieka ze babatku staci ze sa napapa za 5-6-7 minut a ma dost ?
Jasne. Ak dietatko dobre, spravne a silno saje vytiahne raz dva tolko kolko potrebuje 😉
Tiez som dlhsie nikdy nekojila. Max ked som chcela aby si podriemkali. Lebo moj napr prvy nespal vobec. Tak ak som chcela aby si aspon podriemal tak som mu nechala prsnik-cumel odmietal.
Dcéra pila vždy len z jedného prsníka a to necelé 4 minuty. Viem to podľa toho, že pri kojení som púšťala 1 konkrétne CD a z toho sme stihli 1 pesničku. …a nič jej nechýbalo
Áno, nekojila som dlhšie
Husté mlieko neexistuje, je to proste mlieko, a akákoľvek dĺžka kojenia je v poriadku, ak je dieťa spokojné a prospieva
Neexistuje husté mlieko ani slabšie alebo silnejšie, proste bábätko je šikovne, dokáže si natahat koľko treba za tak krátky čas. Sestra tak dojčila malého, do 10min stihla nakojit aj prebaliť. A maly spal spokojný aj ďalšie 4 hodiny, takže môže byť 🙂

Stačí to, možno len rýchlo tečie. Tiež by si sa za 5-6-7 minút stihla napiť (aj vypiť tekutú stravu).