Ako odstaviť 2,5 ročné dieťa?
Prosim o tipy ako ostavit moju 2,5 rocnu dcerku. Hlavne od nocneho kojenia,cez den mi to velmi nevadi a da sa uz s nou dohodnut,ale v noci je to pre mna uz velmi neprijemne. Velmi casto sa budi a chce mlieko /spi s nami v posteli/,a ja potom uz neviem poriadne zaspat. Doteraz mi to nikdy nejak velmi nevadilo,ale posledne tyzdne ma to uz velmi otravuje. Skusala som jej uz par noci nedat /muz nebol doma/,ale bolo to o zivot,lebo vydrzala aj pol hodinu vrieskat. 3 noci som to ustala,ale ked muz prisiel domov,uz som nemala silu na ten rev a dala som jej. No a sme zasa na zaciatku. Zrejme by pomohla vlastna postel a izba,uz na tom pracujeme. Ake mate vy skusenosti?
Moja bola riadny zavislak a pomohol ocot.cez den som si potrela bradavky a povedala ze mlieko sa pokazilo.v noci sa len priblizila a uz sa aj odtahovala 🙂 pouzivala som ho asi tyzden.namiesto toho som jej dovolila didu držať,to ju ukludnilo. Drzim palce. Ja som sa na to dlho odhodlavala a nakoniec nebolo ani z polovice tolko plaču ako som si myslela.
Ja som tiež odstavila malého s octom. Odlicovacie tampóny som namočila do octu a dala do podprsenky,nosila som cca den. Ucítil, ochutnal a viac nechcel. 😂

Proste nedať. Vydržať a nepoľaviť. Odísť spať do inej izby, poprípade odniesť dieťa, alebo seba k babke, tete kamoške. Možno sa ti to zdá drastické, ale pre mňa by to bolo jediné riešenie.