Ako odstaviť 7-mesačné dieťa od dojčenia?
Prosím mamičky poradíte mi ako odstaviť 7 mesačne od kojenia keď nechce ani cumlík ani fľašu ? Väčšinou aj zaspáva na prsníku a v noci sa naň veľmi často budí
Viem že chcem skoro odstaviť ale mám na to dôvody
Ďakujem za rady 🙂
Skúšaj tvoje mlieko cez fľašku. Najviac mi kamoška chváli značku lansinoh, nevzdávaj sa, keď privátne na flasku, už len zmeníš mlieko, takto by som to urobila ja
A potrebujes ho odstavit narazovo uplne alebo postupne? Akurat v sobotu som musela od mojho 1.krat na 8h prec a dali to s babkou a dedkom uplne v pohodicke bez mlieka s prikrmami. V nedelu som chcela kojit na obed a normalne sa odtahovat, proste nechcel. Polievku si za to dal :D. Toto by som videla ako cestu, ak by som sa snazila odstavovat. Aby sluzbu prebral ocino alebo babka...
S flakou - a pri prikrmoch davas z coho vodicku? Mne moj chcel pit iba z pohara ale potrebujem ho naucit aj na nieco ine, aby sa vedel napit napr aj v aute atd. Zafungovala u nas bratova termoska so sosakom😅. Pije ako o zivot. Keby potrebujem dat UM, tak ho dam do nej. SLa by som cestou, ze najprv by som odstavila den a potom noc.
@rja a vyber vhodne mlieko.ja som akurat odstavovala 1.5rocne dieta.vodu pila z flasky nemala problem ale mlieko jej nechutilo,ja som teda po roku uz skusila normalne kravske plnotucne ,aj kakao aj zo salky aj z flasky a nic nechutilo.potom som nasla vzorku hipp probiotic a je chutovo dost podobne materskemu.mojej teda zachutilo.

@rja Jednoducho už nedávaj dieťa k prsníku a len fľašu mu ponúkni. Teraz sú už fľaše podobné prsníku skús tie.Ale neverím že pohordne fľašou ktorá tečie veľa detí si práveže zvykajú na fľašu lebo tam to tečie a nemusia sa namáhať. Je to len o zvyku ako pre teba aj pre dieťa che to len trpezlivosť