Ako podporiť správnu laktáciu?
Ahojte viete mi poradit ako podporit spravnu laktaciu ? Čajevitaminy babske rady ?, za všetky rady dakujem
@miriam11 ďalujem dzus 100%štava predpokladam
Senovka grécka a Benedikt lekársky
@estiketike prikladat, prikladat, prikladat. aj kazdu polhodinu. to jedine funguje. vsetko ostatne je len placebo. ani na mamile sa nedocitas o zazracnych bylinkach, tabletkach, pretoze jedine casta stimulacia funguje.
Ono nie je ani tak dôležité, či piješ Vineu, džús alebo čo, ale hlavne, aby si mala dostatok tekutín. A potom prikladať a skúšať, možno skúsiť odsávať aspoň po troche, aby sa ti mlieko rozbehlo.
vineu neodporúčam... samé ečka, bublinky a okolo hrozna to ani nešlo..
skôr 100% šťava... nie je to placebo a takisto ani senovka a benedikt... funguje to...ale treba to užívať pravidelne, kým neuvidíš zlepšenie...
s častým prikladaním nemám až takú skúsenosť, prikladala som tak ako vždy + tá šťava, senovka a benedikt a pekne sa to rozbehlo
Dostatok tekutín,mať správnu techniku,často prikladať dieťatko a v neposlednom rade byť hlavne v kľude 🙂
@estiketike veľa kontaktu s bábätko, časté prekladanie, ponúkané mliečka. Mne pomohlo nosenie, nosila som v Rischino nosiči, kde sa mi aj dobre dojčilo hocikde a hocikedy bolo treba.
Ďakujem vám všetkym veľmi nám vaše rady pomohli papkane s prsnika a mame aj na zamrazenie velni ma to teši vďaka