icon

Ako podporiť správnu laktáciu?

estiketike
11. okt 2022

Ahojte viete mi poradit ako podporit spravnu laktaciu ? Čajevitaminy babske rady ?, za všetky rady dakujem

miriam11
Odpoveď bola odstránená
estiketike
autor
11. okt 2022

@miriam11 ďalujem dzus 100%štava predpokladam

renka30
11. okt 2022

Senovka grécka a Benedikt lekársky

matkahelka
11. okt 2022

@estiketike prikladat, prikladat, prikladat. aj kazdu polhodinu. to jedine funguje. vsetko ostatne je len placebo. ani na mamile sa nedocitas o zazracnych bylinkach, tabletkach, pretoze jedine casta stimulacia funguje.

andula09
11. okt 2022

Ono nie je ani tak dôležité, či piješ Vineu, džús alebo čo, ale hlavne, aby si mala dostatok tekutín. A potom prikladať a skúšať, možno skúsiť odsávať aspoň po troche, aby sa ti mlieko rozbehlo.

veronika3110
11. okt 2022

vineu neodporúčam... samé ečka, bublinky a okolo hrozna to ani nešlo..
skôr 100% šťava... nie je to placebo a takisto ani senovka a benedikt... funguje to...ale treba to užívať pravidelne, kým neuvidíš zlepšenie...
s častým prikladaním nemám až takú skúsenosť, prikladala som tak ako vždy + tá šťava, senovka a benedikt a pekne sa to rozbehlo

ls56
11. okt 2022

Dostatok tekutín,mať správnu techniku,často prikladať dieťatko a v neposlednom rade byť hlavne v kľude 🙂

sakaca
30. okt 2022

@estiketike veľa kontaktu s bábätko, časté prekladanie, ponúkané mliečka. Mne pomohlo nosenie, nosila som v Rischino nosiči, kde sa mi aj dobre dojčilo hocikde a hocikedy bolo treba.

estiketike
autor
1. nov 2022

Ďakujem vám všetkym veľmi nám vaše rady pomohli papkane s prsnika a mame aj na zamrazenie velni ma to teši vďaka