icon

Ako urobiť dojčenie príjemným?

21. dec 2022

Je to neprijemne, boli to, stekli to, cítim sa pri hrozne zle. Milujem svoje dieťa ale asi to už dlhšie nedám. Máte rady ako si to urobiť príjemné? Kojim dva mesiace a som z toho hrozne nešťastná, že je mi to také neprijemne. Už som premýšľala že budem odsávat a dávat flašku

macka909
21. dec 2022

Prejde to 😊 tiež mi to bolo prvé mesiace nepríjemné kým si na to bradavky zvykli , hlavne na začiatku prisatia ma to hrozne bolelo ale čím dlhšie som koníka tým to bolo lepšie , momentálne kojim 13 mesiacov a v bradavkách už nemám takmer žiadny cit😃 kojenie vôbec necítim , takže by som to nevzdávala tak skoro a hlavne neucila bábo na fľašku kým máš dosť svojho mlieka , s tým odsávanim sú veľké starosti , nie je nič pohodlnejšie ako kojenie

saxana000
21. dec 2022

Su len tri moznosti.bud si zvyknes ze to treba spravit alo prebalit-nakrmit-obliect a casom sa to zlepsi alebo budes odsavat a davat flasku alebo proste prejdes na umele mlieko.stava sa to.zenam to proste nie je prijemne ale premahaju sa kvoli detom..

ls56
21. dec 2022

Prejde to😀 hovorila som si na zaciatku ze aspon polroka,potom ze aspon do roka a teraz bude mat malá rok a som stastna ze som to dala a uz ju chcem po roku odstavit

kitycat
21. dec 2022

A mas spravnu techniku a prisatie?

Ja som rada, ze kojim... Neviem. Si predstavit to martyrium s odsavanim, prelievanim a ohrievanim 😑🍼