icon

Ako zistím, že ktoré mliečko robí malému zle?

005888
25. sep 2014

Ahojte prosim o radu mam 6 tyzdnoveho synceka zacali sme s prikrmami najprv len vecer ked bolo mliecka malo teraz uz par krat aj cez den. Pouzivala som nutrilon neviem posudit ci mu robil dobre bol nekludnejsi ako obycajne cez den vobec nespal bolelo ho brusko musel silno tlacit pri kakani cvicili sme nozickami masirovali dokoca kalal aj zelene. Pediater nam poradil baby love.tak som ho kupola a vecer som ho dokrmila uz baby lovom vypil 40 ml plus materske. O hodinu nato o 20.00 neskitocny plac krik akoby ho drali z koze. Dve hodiny sme ho nevedeli nijako utisit. Teraz neviem ci to bolo z nutrilonu alebo z babylovu? Co mu mam dat dnes? Mohlo mu urobit zle to mlieko baby love ? Ako zistim ktore mliecko mu nerobi dobre??

luba41
25. sep 2014

namiesto hladania nového UM, skús "popracovať" na zvýšení tvorby MM...skontaktuj laktačnú poradkynu, tá Ti poradí aj vysvetlí..málo mlieka neexistuje, je len nesprávna technika dojčenia, ktorá sa dá v pohode zlepšiť..zbytočne si kazíš dojčenie podávaním flaše s UM...a večer detičky bývajú všeobecne nervoznejšie a nebýva to od hladu, skôr od únavy nevedia zaspať..
@005888

miskacharly
25. sep 2014

@005888 skus sunar,alebo sunar ha,neni husty.malemu tiez robili vsetky mlieka zle,potom sme mu dalisunar HA a uz bolo ok.

005888
autor
25. sep 2014

Uz som bola v kontakte s laktacnou ja som mala od zaciatku problemy s kojenim nakolko som mam vtihnute bradavky.krmila som cez klobuciky lebo sa maly nevedel prisat.potom nam to slo lenze po chvilke sa zacal zlostit nevedel si vytiahnu zadne mlieko reval stalr bol hladny kojenie mi trvalo aj hodinu ja nervozna on nervozny ptoste horor. Uz som bola zufala nervozna tak sme zacali dokrmovat nech ma kazdy odsudzuje kolko chce ale som kludnejsia dam mu aj svoje aj ho prikrmim.

luba41
25. sep 2014

@005888 a už nie si v kontakte s laktačnou? zavolaj si ju znova, určite s to vyplatí....škoda to len tak vzdať..klobúčiky Ti odporučili v porodnici? chyba..ved bábo sa prisáva na dvorec, nie na bradavku..treba len vydržať, ponúkať..používaním klobúčikov Ti klesla tvorba mliečka, malý štrajkuje a preto odmieta a pre toto sa neodporúčajú..dojčenie sa treba naučiť, aj Ty aj dieťa, aj treba niečo pri tom vydržať..a dokrmovať sa dá cievkou na prsníku, tá pomôže znova rozbehnúť tvorbu MM..
http://www.mamila.sk/pre-zdravotnikov/materialy... skús ísť podla tohto

mamaamater
25. sep 2014

aj my sme mali podobny problem a fakt je tazke najst dobre mlieko, respektive take, ktore zrovna vyhovuje drobcovi, ale skusat larom farom vsetko tiez nie je dobre pre babatko. ak mozem poradit z vlastnej skusenosti nam najviac vyhovovala Humana, je to nemecky vyrobca, kvalitne mliecko s prebiotikami a hlavne z neho nezapeka ani naopak, nas maly ani negrckal. tak drzim palce.

005888
autor
26. sep 2014

Dakujem pekne tak sme zatial ostali na baby love. Vcera bolo dobre maly bol spokojny pekne spinkal aj kakal rano aj vecer. Dnes ho trosku bolelo brusko ale uz zase spinka tak uvidime vecer..

005888
autor
26. sep 2014

Dakujem pekne tak sme zatial ostali na baby love. Vcera bolo dobre maly bol spokojny pekne spinkal aj kakal rano aj vecer. Dnes ho trosku bolelo brusko ale uz zase spinka tak uvidime vecer..