Aký vplyv má senovka grécka a benedikt lekársky na tvorbu mlieka?
v kapsuliach
Mne to nepomohlo vôbec.... Kojila som 4 mesiace, potom sa mi tvorilo málo mlieko, začala som s benediktom a senovkou a nič :(
podporuje tvorbu mliecka. predpokladom vsak je, ze dietatko je dojcene na poziadanie vo dne v noci, ma spravnu polohu pri dojceni a spravne prisatie a na prsniku naozaj efektivne pije, nielen naprazdno dudluje. nepozna flasku, cumlik a klobucik a teda sa upokojuje vyhradne na prsniku. ak sa tieto podmienky dodrzia, tak senovka grecka a benedikt lekarsky posobia stimulacne na laktaciu a teda zvysuju tvorbu mliecka. bez splnenia podmienok, ktore su uvedene vyssie sa moze stat, ze ich ucinok nebude dostatocny.
Mne pomohli 2x v case kriz.Mozem len odporucit.Beriem aj Costi, bez nich by som nemala tolko mliecka...
Ja to neodporucam!!! kvoli tymto tabletkam som prestala kojit ☹ odporucam radsej don peridon, costi alebo homeopatika - ricinus, tie pomohli, ale kedze mi uz mliecko nadobudlo chut senovky a este aj telo mi po tej bylinke smrdelo, kojenie skoncilo..

mne pomohli veľmi, najmä pár dní po pôrode sa mi do 24 hod. naozaj rapídne zvýšila tvorba mliečka.