icon

Bolesť pri dojčení a po ňom

patulaaa
Včera o 11:14

Ahojte, malý ma 11 mesiacov, plne dojčený, doteraz som nemala problém s bolesťou ani nič podobné. Posledné 3 dni pociťujem na ľave bradavke nepríjemnú bolesť, pichanie keď saje a následne aj potom je aj taká začervenaná, boľavá na dotyk, myslela som že iba možno chytil so zúbkami ale nieje tomu tak, pretožedruhá bradavka je úplne v poriadku. Neviem čo to môže byť. Nestretli ste sa s tým niekto? 😊

anonym_5af401
Včera o 11:16

nemáš to ragády ? ak áno ja som to mala, v lekárni kúpiš pampúšiky na prsia - to ti pomôže.

patulaaa
autor
Včera o 11:17
@anonym_5af401

nemáš to ragády ? ak áno ja som to mala, v lekárni kúpiš pampúšiky na prsia - to ti pomôže.

@anonym_5af401 práveže nie, je plne na pohľad v poriadku, ziadne ragady nič

anonym_349840
Včera o 12:30

@patulaaa ja som to mala tiež nedávno , sledovala som bradavku takmer pod lupou 🤣 a našla som jeden bodik a pod ním bolo tuhšie mlieko ako keby zaschnute zrazene, to som vytlačila ako vyrážku , takého dlhého 🐍 hadíka a potom vytieklo zvyšné mlieko a bol pokoj 🙂

patulaaa
autor
Včera o 16:03
@anonym_349840

@patulaaa ja som to mala tiež nedávno , sledovala som bradavku takmer pod lupou 🤣 a našla som jeden bodik a pod ním bolo tuhšie mlieko ako keby zaschnute zrazene, to som vytlačila ako vyrážku , takého dlhého 🐍 hadíka a potom vytieklo zvyšné mlieko a bol pokoj 🙂

@anonym_349840 no skúsim sa nato pozriet ešte takto, ci tam nieco bude