icon

Budenie novorodenca na papanie

tatiana234
27. okt 2023

Ahojte sme v nemocnici mala potrebuje do seba dostať maximum co mi dajú zo stravy ale je hrozne spava ma zltacku silnú nejaké rady typy ako ju na kŕmenie zobudiť?

doris11
27. okt 2023

@tatiana234 môj syn mal tiež zltacku a dosť spal.. radili mi zatahat za nozicku.. alebo odokryt moju hrut a dať si ho naň.. ono ho to trocha “preberie” a začne hľadať cicku .. vyskúšaj 🙂

pribinak
27. okt 2023

@tatiana234 však sa hlavne pýtaj sestier v nemocnici, na to tam sú

Rozbaliť celé dieťa a zmeniť polohu a dať papať. Keď zaspí počas jedenia, tak skrbkat bradicku či líce aby sa dieťa prebralo a pilo

minesasubu
27. okt 2023

My sme nasmu skrabali patku , tahali usko , steklili nos , rozbalit z perinky, zodvihnut
tiez mal zltacku slabsiu cize musel niekedy som mu proste otvorila usta a strcila prsnik nech pije nakolko sa nedal zobudit, drzim palce

tatiana234
autor
27. okt 2023

@minesasubu och super aj sa van potom kojenie rozbehlo ci to bolo stále takéto trápenie s nútením?

minesasubu
27. okt 2023

@tatiana234 u nas bol problem ze malo pil kvoli uzdicke ale to mi povedala az doma laktacna , mlieko som mala hned kedze som si aj dost odsavala v nemocnici a po vazeni ked mal stale rovnako dali sme mu moje mlieko z flase a to som cca robila doma 2 tyzdne na striedacku s kojenim kym sme cakali na termin kvoli uzdicke a kojila som aj cez klobuciky
s ptm to uz islo uplne v pohode volali sme ho maly upir lebo bol vkuse pricucnuty
ta zltacka je taka je deti dost spia cize sa to musi prekonat a ptm je to ok skoda ze je aj malo slnka teraz , ja som ho v nemocnici davala tak aby bolo co najviac svetla na nom ( nie na priame slnko ) to bolo tiez fajn