Dá sa obnoviť materské mlieko po dvoch mesiacoch?
Ahojte mamičky, chcela by som poradiť strašne má trápi že som mala nedostatok mlieka v prvých týždňoch pri synovi a musela som zaradiť UM teraz máme Neocate je dosť riedke a má tichý reflux na ktorý mu dávam ešte sirup omeprazol. Skúšala som a stále mám pár kvapiek mlieka keď stlacim prsníky malý má 2 mesiace mám si nejak rozbehnúť mlieko a začať mu dávať to svoje?
@account43889 ked mas este pri stlaceni kvapky mlieka, ano da sa, ale musis dobre jest. a vytlacat ,tak aby ta prsia neboleli,a znova prsnik pritlacat k ustockam tak aby tahal zo zaciatku,vytlacaj mu ho ty ,,ale aby si neyvyklo, na vytlacanie, tak je aj dobre, ked je trosku hladne, a je donutene tahat ja ked som schcela aby sa syn poriadne rozbehol ,aj ked plakalv noci ,tak som ho nakojila aj v noci, ale len asi2mesiace,,potom uz len cez den...,aby si sa v noci vyspala
@vorkola a keď sa mi podarí rozbehnúť tak na začiatku necakam hneď zázraky budem mat určite menej ako má svoju dávku vtedy ho mám ešte dokrmovat umelým mliekom kým nebudem mat dosť toho svojho?
@account43889 ked mas este pri stlaceni kvapky mlieka, ano da sa, ale musis dobre jest. a vytlacat ,tak aby ta prsia neboleli,a znova prsnik pritlacat k ustockam tak aby tahal zo zaciatku,vytlacaj mu ho ty ,,ale aby si neyvyklo, na vytlacanie, tak je aj dobre, ked je trosku hladne, a je donutene tahat ja ked som schcela aby sa syn poriadne rozbehol ,aj ked plakalv noci ,tak som ho nakojila aj v noci, ale len asi2mesiace,,potom uz len cez den...,aby si sa v noci vyspala
@vorkola to mlieko ktoré mi teraz vychádza z prsníkov je take úplne oranžové aj tak ho mám prikladať či najprv to mlieko odsavat kým nebude biele?