icon

Dá sa znova rozbehnúť dojčenie po 3 mesiacoch?

daniela20676
22. jan 2025

Ahojte máte niektorá skúsenosti stým že už nekojite 3 mesiace a chceli by ste to znova rozbehnúť dá sa to a ako ?

nelca0510
23. jan 2025

@daniela20676 bol by to zázrak. Skús napísať tu do skupiny Laktačná poradňa.

tani777
23. jan 2025

Da sa to,ale bude to velmi velmi narocne,a budes potrebovat obrovsku podporu a pomoc od partnera..lebo najidealnejsie je zacat tak,ako po porode-bondingom..a to fakt riadne koza na kozu a co najmenej prerusovany..proste nech ten drobec doslova visi na prsnikoch...idealne teda nosit v satke/nosici koza na kozu..nech aj drobec si moze cucnut kedy chce,a nech aj Tebe sa vyplavuju hormony..no a pripravot sa na plac,lebo toho bude veeeela vela..nie od hladu,dokrmovat je idealne cievkou,popri prsniku,ak sa uz prisaje..no taketo vacsie deti uz mozu odmietat cievku,lebo ju viac vnimaju v puse..no a ak sa bude vediet prisat,a este nebude dost mliecka,mozno bude plakat,ze nic netecie..
Da sa,ale fakt treba obrovsku pomoc a podporu od okolia,a kooooooopec trpezlivosti...ak fakt velmi chces kojit,za pokus to stoji..
Este je dolezita aj otazka,ci odsavas mliecko,alebo je babo cisto na UM

daniela20676
autor
23. jan 2025

@tani777 na UM ja som po mesiaci úplne stratila mliko každý deň ho bolo menej a menej

3petka
23. jan 2025

@daniela20676 určite by sa dalo. Treba ale určite komunikovať s laktacnou. Ja osobne keď som prestala kojiť tak som mala v prsiach mlieko ešte rok. Tiež som nad tým uvažovala ale už to nebol dobrý nápad 😂

really8
23. jan 2025

@daniela20676 a teraz si sa prebrala ze este chces? Trapit vas oboch? Na co je to dobre? Ked si stratila mlieko tak na to kasli.

luciaruz
23. jan 2025

Ja to iste. Po mesiaci bolo po mlieku. Ne, nerozbehnes to nijako.

tani777
24. jan 2025

@daniela20676 a aky bol dovod,ze si stratila mlieko? Lebo ked po mesiaci ziadne mlieko,tak to bude mega mega tazke...mozno sa to podari,ale neviem,ci sa nebudete vsetci trapit

lucia147852
24. jan 2025

A to je k čomu dobre? Nemáš mlieko, dieťa je na um. Na tom asi prosperuje. Teraz mu ideš pchať prázdny prsník do úst a trápiť ho hladom? Znova sa pýtam prečo? 3 mesačne dieťa zvyknuté na fľašu sa ti aj tak neprisaje. Akurát z tvojho rozmaru budeš trápiť celú rodinu.

daniela20676
autor
26. jan 2025

@lucia147852 len tak z nudy keď si zvedavá ja sa niečo iné pýtam tak na čo mi dávaš otázky ja som dala otázku