icon

Dieťa odmieta prsník

diaszoky
17. aug 2023

Biem zeny stara tena odsavam davam svoje mliecko no ona ked vidi cicu reve bije ma ponej aj jej kvapkam mliecko po pusinke a nic flasu taha aj cumlik neviem dokedy budeme bojovat laktacne kazdy inak hovori ake mate skusenosti? Vy

nelca0510
17. aug 2023

@diaszoky tak odsávas a dávaš z fľašky a ešte ponúkas aj prsník k tomu? Ja sa jej ani nečudujem,z fľaše ide ľahšie ako z prsníka a preto ho odmieta. Jedine riešenie je odstrániť fľašu a za pár dní si zvykne. Lebo toto je už cesta len k fľaške s odsatym MM.

diaszoky
autor
17. aug 2023

@nelca0510 tak ine som co mala rbit za 5 dni v nemocnici si nezvykla teraz uz siesty den taham

beata_k
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
autor
17. aug 2023

@beata_k odem vyskusat v nemocke mi pomahali tiez fesst minut ked nebol uspwch ze skuste roikladat prideme neskor .. nemali tiez nato nervy.. a navyse mitam dali klobuciky laktacna vrabi ze klobucik je zla volba kazdy inak radi

beata_k
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
anavixy
17. aug 2023

Tak ako pise beata, chce to klud, vela kontaktu koza na kozu, mozno cievku, veeeela trpezlivosti, spravne techniky a dobre informacie… vidim, ze si od BB, takze ti poradim, kontaktuj laktacnu poradkynu (tj nie mamila ale institut dojcenia), konkretne tuto https://www.vasalaktacna.sk/ , najdes ju aj na instagrame, da sa aj online konzultacia, ale ked si odtial, na 100% sa to oplati. Radsej skor ako neskor!

diaszoky
autor
17. aug 2023

@anavixy ano musim kontaktovat kedze som po sekcii nemozem hocako este prilozit a ma aj zlomenu klucnu kosticku na brusko namna nemoze mesiac😢😢

domak2
17. aug 2023

@diaszoky pozri, klobúčik, cumlík, fľaša naozaj kojeniu nepomáha. Ale zas stres, plač, nasilu tlacit prso a nervovat sa nepomáha materstvu. Ja som kojila dve deti dlhodobo, pri prvej som spravila kopu chýb, ale zas bola prisavka a zvládli sme to. Ak ti už chce len flasu a ty si zasadená len na kojenie tak sa priprav na taky týždeň nervov kedy tu flasu proste vylucis alebo sa na to vykašli, daj jej flasku a máš kľud, či už budeš odsavat alebo um.

anavixy
17. aug 2023

@diaszoky urcite sa da byt v urcitych polohach koza na kozu aj pri zlomenej klucnej kosti (na inej strane), laktacne konzultantky z instututu su vsetko zdravotnicky, tato konkretne je PA, teda ma skusenosti a vedomosti aj o fyziologii a rieseni patologii novorodencov, takze skutocne odporucam cim akor ju kontaktovat a dohodnut sa. Ukaze vam vsetko, co vam v porodnici bud nevedia alebo nemaju cas ukazat. Stale je to tyzdnove (alebo dvoj?) babatko a tam sa neda hovorit o strajku, nuteni ani o dojceni nasilu ci o tom ze uz chce len flasu, tam je to len a len o tom, ze nevies ako na to.

diaszoky
autor
17. aug 2023

@anavixy tyzdnove dakujem ano idem kontaktovat ja neviem take finty sama to nedam

kitycat
17. aug 2023

@diaszoky skus polohu futbalistu, tou som dlho kojila a tiez dom po cisarskom

diaszoky
autor
17. aug 2023

@kitycat dakujem taku som nepocula skusim