icon

Dvojtýždňové bábo ťahá iba predné mliečko

2231987
28. jún 2017

Ahojte mamicky mam 2tyz.babo je plno kojeny no zda sa mi,ze ked cecka tak si vytiahne len to predne mliecko a zadne uz nevladze ...lebo ked sa odtiahne a potlacim si tak mi tecie huste zadne...co mam robit aby papal aj to zadne? Po odtiahnuty si aj odgrgne a znovu si dava celu rucicku do pusinky a hlada aj napriek tomu,ze ceckal z obydvoch...dakujem za kazdu radu...

anabeth
28. jún 2017

nechaj ho na jednom prsníku ťahať aspoň 20 minut, aj dlhšie ak bude chcieť, teoreticky predné ťahá +- 15 minut, ale je to samozrejme rozne od matky k matke a silnejšie bábo vytiahne skor
neprekladaj ho na druhý prsník počas jedného kojenia , uvidíš či bude zmena
ale predné a zadné mlieko okom nerozoznáš

luba41
29. jún 2017

nerieš predné a zadné mlieko..ak znova dieťa chce,je nepokojné, hladá prsník tak mu znova ponukni ..prestriedaj prsníky pri dojčení aj viackrát, stláčaj prsníky , men polohy na dojčenie..ponukni prsník hocikedy-nerieš, či je to zase o štvrť, polhodinu alebo o dve hodiny..

siska53
29. jún 2017

@2231987 ako pisu vyssie- uplny suhlas s nimi. Este by som.dodala,ze nemozes cakat,ze ked si potlacis,ze nic nevykvapne.. Nejake mlieko ti vzdy vytecie,ked si stlacis prsnik..