icon

Fľaška po odstavení dieťaťa

sisas222
28. feb 2017

Ahojte, prosím o radu: plánujem cca za mesiac dodojcit synceka. Zachytila som, že niektoré maminy potom neprešli s dieťaťom na fľaškové obdobie - teda nedavali fľašku a teda ani nepilo toľko mlieka (že už to nie je potrebné - potrebny vápnik získava z ďalších potravín). Mate niekto s tým skúsenosť?

bubutko
28. feb 2017

ak sa napije uz z pohara - vody, tak ja si nemyslim ze treba flasku.

petuska2110
28. feb 2017

Nenapisala si ake je dieta staré ani či vie pit z pohara.

juliette173
28. feb 2017

Maleho som dokojila v 1,5 roku, flasu, ani pravidelne mlieko (UM, kravske...) nedostava. Nevidim dovod. Mliecko ma niekedy k ranajkam, pripadne ked si sam vypyta a pije ho so slamkou z pohara.

katriona1
28. feb 2017

já jsem dceru kojila do 20-ti měsíců, potom jsem jí odstavila a asi 2 měsíce pila před spaním cca 50-100ml. normálního plnotučného mléka ne z flašky, ale z hrníčku s cucákem, už dávno neměla dudlík tak to bylo spíš na ocucání než na nakrmení, no a po těch 2 měsících ho přestala vyžadovat, tak jsem přestla dávat a od té doby si vypije mléko normálně z hrníčku většinou ráno nebo přes den, jinak v mléku nejsou zase tak velké zdroje vápníku, takže není potřeba pít ho na litry a osobně si myslím, že dítě které už sní všechno a má vyváženou a zdravou stravu nepotřebuje pít ani UM do nevím jakého věku a už vůbec ne ve flašce jak mimino 🙂

siska53
28. feb 2017

@sisas222 nasa mala nie klasicky cumel,z toho nevedela pit. Ale mnohe naucia rovn z pohara.
Maly zas pil len rano mlieko cca od 14-15.m., inokedy uz nie. Ved vecer mali mliecnu kasu,na olovrant jogurt,jedavali aj syry a robievala som mliecne polievky a omacky. Vapnok ma aj brokolica ci mak,mala ho ochutnala uz pred 2.rokom.

sisas222
autor
1. mar 2017

Ďakujem krásne žienky 😉