Je šanca, že budem mať znovu mliečko?
Pekný den Vám prajem mamičky. Mám synčeka,bude mať dva mesiace. Už mesiac papá Bebu lebo som dostala horú čky a stratila mliečko teda nie úplne čo to ešte mám ale je toho velmi málo. Čo mám robiť aby som znovu mala dost mliečka pre neho?
priklada, prikladat a prikladat. podla mna sa mozes este rozkojit. vela zavisi aj od babatka ako bude spolupracovat. 😉 z mojich 3 deti su 2 papacie a jedno som mohla prikladat kolko som chcela, nemala o kojenie vobec zaujem... 😝 tak sme sa len trapili. vyskusaj a uvidis, mozno sa zadari, a ked nie, tak sa svet nezruti 😉
Ja som ho skúšala prikladat ale bol nervózný lebo tieklo málo mliečka. Ako často a ako dlho ho mám prikladať? Dobre tak hned zajtra skúsím tú poradkyňu.Ďakujem.
@werunka_ prikladat ma zmysel dovtedy, kym dieta aktivne saje. Pokial sa na prse rozculuje, zbytocne ho tam budes prikladat. Mne na to laktacna poradila popri prse strcit malemu do pusy cievku s mliekom z flase. Osobne sa mi ale uz len pri prestave takehoto spospbu krmenia zdvihal zaludok, takze som sa na to vykaslala. Takze zhodnotit uspesnot neviem.
Cievku kupis v lekarni.
Prikladaj pred každým kŕmením, jasne, ze je nervózny, z fľaše to tečie ľahšie, okrem toho, je správne prisatý?
Nechaj ho na prsníku aspon 10-15 min, neprikladaj si ho úplne hladného, aby neveriacim a mal vôľu piť z prsníka
Určite by to všetko mala skontrolovať laktačná
A určite si ho prikladaj aj v noci, vtedy sa tvorí hormón prolaktín, to je veľmi dôležité na rozbehnutie
@werunka_ ahoj da sa to, ja som nepotrebovala ani poradkynu a zvladli sme to..treba chciet, musis byt rozhodnuta a nedat sa zlomit...nam to trvalo 5 dni, kym sa zacalo znovu tvorit mlieko. Ale sme plakali obaja a tych 5 dni som nerobila nic ine, iba kojila. V kuse. Vzdy ked bol maly hore,tak sme sa len kojili a v noci sme spali spolu co najviac na sebe nalepeni. Robila som si viackrat za den caj z anizu, rasce a este niecoho,to si uz nepamatam tu tretiu ingredienciu a vela som pila. Zaklad bol ale mat dietatko co najviac pri sebe a ponukat prsnik neustale. Do toho caju som si normalne davala aj cukor,inak by som asi nebola schopna to vypit:D. Ked drobec spal, behala som stale s odsavackou a odsavala. Aj mililiter sa ratal. Sama som neverila, ze je mozne zacat znovu kojit, teraz viem,ze je. Kojila som ho 11 mesiacov napokon🙂. Drzte sa a prajem vela stastia, dufam, ze sa Ti to podari🙂.
Ahoj, aj ja som po horuckach stratila mlieko a rozkojila som to. Dva dni som ho prikladala kazdú hodinu, pokym nespal, v noci som ho dvakrat zobudila. Po kojeni som ho dokŕmila bebou, ale nie z fľasky!!! iba lyžičkou. Na treti deň som mala toľko mlieka, že by som nadojčila aj dvojčatá🙂 . Kojila som celkovo 18 mesiacov a keby som chcela, dalo by sa aj dlhšie, ale podľa mňa to stačilo🙂
Prikladat a stale len prikladat , no mozem Vam ponuknut aj prirodny bylinny produkt bez chemickych latok : emulips s prichutou aniz na podporu tvorby mlieka . v pripade zaujmu mi napiste kedzuchova.lucia@gmail.com

Určite kontaktuj laktačnu poradkyňu, budesmusiet najskôr si prikladať bábätko a až potom ho doktnuté UM, možno cajik zo senovky, homeopatika a asi nie je dobre, aby babo pilo z dudlika na flaši