icon

Kde sa dá zohnať Motilium na zvýšenie tvorby mliečka?

zuzana2732
13. máj 2015

Uzivam benedikt a senovku a nejako nezaberaju. Dojcit by som chcela, co najdlhsie. Dakujem

luciah1
13. máj 2015

Ahoj 🙂 mne veľmi pomohol RICINUS COMMUNIS 5CH. Je to homeopatikum a kúpiš ho v lekárni.

nanka3
Odpoveď bola odstránená
barboritta
13. máj 2015

Ja som poprosila gynekológa a napísal mi costi

damadama
13. máj 2015

Motilium a aj Costi boli stiahnuté z trhu na úrovni lekární, Motilium kategorizovali na predpis, lebo ho užívali neúmerne a vznikali ďalšie nežiadúce účinky-srdcová arytmia, problémy s dýchaním a celkovo so srdcom. By som si 2x rozmyslela, či užívať hovadinu alebo to vyskúšam s bylinkami-fenikel. aníz, razca, senovka grécka-Mother love kapsle, čaje, homeopatia, zapražené polievky, pivo, vinea, tvaroh, mliečne výrobky.... menej stresu, ale nie všetky ženy musia mať zákonite mlieko. Sú žiaľ aj také, čo proste nemajú ten dar a preto sú na svete umelé mlieka, čo žiaľ, idú do peňazí, ale bábo potrebuje papať.
Si rozmysli, či chceš riskovať neskoršie problémy so srdcom kôly tvorbe mlieka......a potom brať na to lieky.... Oplatí sa ti to?

iva30061981
12. mar 2024

Prosim Vas ziadnom pripade neberte Motilium, skoncila som v nemocnici. Tento liek nie je bezpecny.