icon

Kojenie po piatich hodinách

beata88
26. mar 2013

Ahojte baby. Mam skoro trojmesacnu dcerku a uz pred tyzdnom mi zacala jest kazdych pat hodin, dovtedy to bolo normalne kazde tri hodiny. Aj ked jej ponukam prsnik tak place a vypluva bradavku. Stolicu ma v poriadku aj cika do kazdej plienky. Nemoze sa jej nic stat? Nemate niektora podobnu skusenost?

lutia
26. mar 2013

@beata88 ja by som v tom problem nevidela...ak pribera bude vse oki - mozno viac vypije mliecka a tak je nasytena a dlhsie vydrzi

something
26. mar 2013

To je super, ze nie je stale na prsniku, ona vie kedy chce papat...my sme v tom obdobie papali kazdu hodinu 🙂

beata88
autor
26. mar 2013

@lutia ved aj sa mi zda ze sa lepsie naje a aj vyzera byt spokojnejsia ako ked jedla kazde tri hodiny len sa bojim aby nebola dehydratovana....

beata88
autor
26. mar 2013

@something kazdu hodinu? no boze to musel/a byt riadny papkac 🙂

angel2701
26. mar 2013

@beata88 bud rada, že papá pravidelne, moj malý tiež bude mať tri mesiace a v papaní sa mi tak pokazil, že až, papal každé tri hodky a teraz ráno aj každu hodku a cez den hocikedy začne plakať a hned si copne trošku a potom o hodku aj menej zase.......takže si myslím, že to nevadí, aj lekárka mi hovorila, že keď bude hladný tak si vypýta, takže netreba malinkú ani budiť ani nič podobné :D

beata88
autor
26. mar 2013

@angel2701 urcite by som ju nebudila, som rada ked spi ze si aj ja trosku vydychnem 🙂 len ked sa to zmenia tie deti od razu ze clovek najskor hlada kde je problem. asi by som jej mala zacat viac doverovat 🙂

adkasmolka
27. mar 2013

co by ine matky zato dali kojit kazdych 5 hodin 😀 URCITE JU NEBUD, lebo sa Ti to vrati a 100x v horsej forme, ver mi!!! 😠 dieta, ked bude hladne sa ozve samo. Pokial pribera a je spokojna, kde je problem? Ty si pekne sprav cas pre seba 🙂

adkasmolka
27. mar 2013

@beata88 dehydrovana nebude!

asocial
27. mar 2013

@beata88 ja som mala podobny problem, aj ked iny cas..moj maly od narodenia bol nacapany na prsniku stale, kazdu pol hodinu..potom okolo toho tretieho mesiaca sa to zacalo predlzoval na hodinu a pol postupne..(maximalne - rozumej 45 minut -1,45) a potom po ockovani z nicoho nic, su to tri hodiny, rano aj viac...tak hadam je to ok v tvojom pripade

beata88
autor
27. mar 2013

@adkasmolka no ja sa nestazujem 🙂 len som sa bala ci bude vse v poriadku ked po tolkych hodinach az papa. Aj by som si urobila cas pre seba, ale to sa bud kocikujeme alebo sa hrame, takze nieto kedy 😉

beata88
autor
27. mar 2013

@asocial tak to musel potom riadne priberat 🙂 A nemaval bolesti bruska? Tak teraz si si trosku vydychly ked aspon tie tri hodiny vydrzi 🙂 si veru neviem predstavit ze by som ju kazdu chvilu kojila 😒