Kojenie po piatich hodinách
Ahojte baby. Mam skoro trojmesacnu dcerku a uz pred tyzdnom mi zacala jest kazdych pat hodin, dovtedy to bolo normalne kazde tri hodiny. Aj ked jej ponukam prsnik tak place a vypluva bradavku. Stolicu ma v poriadku aj cika do kazdej plienky. Nemoze sa jej nic stat? Nemate niektora podobnu skusenost?
To je super, ze nie je stale na prsniku, ona vie kedy chce papat...my sme v tom obdobie papali kazdu hodinu 🙂
@beata88 bud rada, že papá pravidelne, moj malý tiež bude mať tri mesiace a v papaní sa mi tak pokazil, že až, papal každé tri hodky a teraz ráno aj každu hodku a cez den hocikedy začne plakať a hned si copne trošku a potom o hodku aj menej zase.......takže si myslím, že to nevadí, aj lekárka mi hovorila, že keď bude hladný tak si vypýta, takže netreba malinkú ani budiť ani nič podobné :D
co by ine matky zato dali kojit kazdych 5 hodin 😀 URCITE JU NEBUD, lebo sa Ti to vrati a 100x v horsej forme, ver mi!!! 😠 dieta, ked bude hladne sa ozve samo. Pokial pribera a je spokojna, kde je problem? Ty si pekne sprav cas pre seba 🙂
@beata88 ja som mala podobny problem, aj ked iny cas..moj maly od narodenia bol nacapany na prsniku stale, kazdu pol hodinu..potom okolo toho tretieho mesiaca sa to zacalo predlzoval na hodinu a pol postupne..(maximalne - rozumej 45 minut -1,45) a potom po ockovani z nicoho nic, su to tri hodiny, rano aj viac...tak hadam je to ok v tvojom pripade
@adkasmolka no ja sa nestazujem 🙂 len som sa bala ci bude vse v poriadku ked po tolkych hodinach az papa. Aj by som si urobila cas pre seba, ale to sa bud kocikujeme alebo sa hrame, takze nieto kedy 😉

@beata88 ja by som v tom problem nevidela...ak pribera bude vse oki - mozno viac vypije mliecka a tak je nasytena a dlhsie vydrzi