Kombinácia dojčenia a umelého mlieka
Naše bábätko má mesiac , kojim len cez klobúčik a potrebujeme doplniť aj umelé mlieko lebo málo priberá. Kto kŕmil takto kombinovane ? Ako začať ? Aké mlieko vybrať ? Kedy jej dávať to umelé ? Ďakujem 😊
Ja som sice MM odsavala (klobucik sme vyskusali len kratko, lebo na neho nemal nervy), ale ak trebalo dokrmit UM, tak som davala tesne po MM, alebo az ked som nemala v chladnicke odsate MM a maly bol hladny. UM sme mali hippko.
@reela akože najskôr ju mám nakojiť a za tym ešte dať umelé ?
Ja som dávala umelé mlieko na večer, proste preto aby som si oddýchla od celodenného kojenia. Krmil syna manžel a mlieko sme mali HiPP
Mam tiež takú skusenosť mam 27 dnove babetko pribera dobre lenže som mala pocit že je stale hladna ked som ju len kojila lebo mi nevydrzala spinkat spinkala po prsniku len 1 hodinu max 1 hod a pol a zobudzala sa z plačom tak som ju začala dokrmovať UM Sunar Sensitiv davam jej 60ml sunaru a este ju aj kojim niekedy mi spinka pekne skoro az 5 hodin a niekedy sa stale budi kazdu hodinu nekedy kazde dve hodiny bojujem s tym a tiež neviem či nahodou jej nemam davať viac UM
Ja som najprv trebárs nakojila a na ďalšie jedenie som dala umelé
Ja som najprv trebárs nakojila a na ďalšie jedenie som dala umelé
@anonym_a68919 aj ja tak istak

Ja som sice MM odsavala (klobucik sme vyskusali len kratko, lebo na neho nemal nervy), ale ak trebalo dokrmit UM, tak som davala tesne po MM, alebo az ked som nemala v chladnicke odsate MM a maly bol hladny. UM sme mali hippko.