Lagosa a dojčenie: Jej bezpečnosť a účinky
Mozem uzivat Lagosu pocas dojcenia? Mam zvysene pecenove testy
@spirit1 myslím si že áno. Ale nakoľko nemajú štúdie v pribalovom letáku je asi napísané že nie.
Treba sledovať dieťa či nemá tráviace ťažkosti , vysyp atď. Ale ak máš naozaj zle tie testy tak asi začni užívať a skôr zvaz ak už máš 7-8m + staré dieťa či pre istotu neodstavis.
@spirit1 myslím si že áno. Ale nakoľko nemajú štúdie v pribalovom letáku je asi napísané že nie.
Treba sledovať dieťa či nemá tráviace ťažkosti , vysyp atď. Ale ak máš naozaj zle tie testy tak asi začni užívať a skôr zvaz ak už máš 7-8m + staré dieťa či pre istotu neodstavis.
@anonym_6614ec Ma 7mesiacov dcera
@anonym_6614ec Ma 7mesiacov dcera
@spirit1 tak nemôžem vám hovoriť kedy je ten správny čas ale určite ste jej to najlepšie už dali a je na tuhej strave pomaly. Samozrejme mlieko do roka je nezastupiteľné. Konzultujte s lekarom tiež to neni len tak že prestanete aj pre to dieťa
Kludne mozes, vobec by som sa nebala a kvoli takemuto "lieku" by som teda neodstavovala. Brala som normalne lieky na tlak (rozne druhy), na zvysenu cinnost stitnej zlazy, (cytostatika) a odobrene lekarom, som normalne dojcila.
Kludne mozes, vobec by som sa nebala a kvoli takemuto "lieku" by som teda neodstavovala. Brala som normalne lieky na tlak (rozne druhy), na zvysenu cinnost stitnej zlazy, (cytostatika) a odobrene lekarom, som normalne dojcila.
@anonym_5bfb88 Dakujem

@spirit1 myslím že asi áno, ale radšej kontaktuj lekára. Toto radšej rieš s lekárom. Tu ti môžu aj zle poradiť.