LEKOKLAR a dojčenie
ahojte, uzivali ste niekto lekoklar a sucasne dojcili? dnes mi ho na orl predpisali, mam zapal dutin, dostala som aj aerius a nejake kvapky atb do nosa, cosi ako pamycon. Syn ma tiez zapal priedusiek, berie momentalne len ventolin, atb zatial nie. Zrejme mame obaja to iste, len tie moje vytery budu az o tyzden. Lekarka povedala, ze nech kludne kojim, ze proste horsie je ked som chora a mam tu infekciu nez tie atb (ale pytala sa ma aj ze ci teda ho vobec este musim kojit..). V lekarni povedali, ze mam kojit radsej predtym ako si tie lieky dam (len tomu uplne nerozumiem ze co potom ked si dam ten liek kazdych 12h, ci potom odsat a ak ano tak kedy, ved asi to tam tiez nie je hned?) Syn ma skoro 12m a dojci sa na poziadanie, tiez v noci s nim spim, tj je to aj take na ukludnenie. Takze mam dost problem si to nejak vymysliet. Mozno by som ho uz aj odstavila, pred par tyzdnami som skusala dat mu UM, len nechcel to plus teraz ma take nejake zle obdobie, ze nechce ten hlavny prikrm zeleninovy, najprv nechcel to co som ja varila potom uz ani kupovane (s cim com nebola nadsena ale tak lepsie ako nic), no je to bieda.. kasu, jogurt, ovocie zje.. Takze z tohto dovodu som z celej tej situacie dost nervozna. Dakujem za rady a skusenosti.
@florijanka nakoniec som nebrala, hoci 2 znami lekari povedali, ze by to malo byt ok, lebo sa vraj len malo z toho vylucuje do mlieka. len jedna povedala, ze ona by to nebrala a to ma vtedy tak nejak vyviedlo z miery. v kazdom pripade nakoniec som asi mesiac na to uz prestala kojit lebo sa mi ta choroba tahala a viaceri lekari mi odporucili prestat kojit kedze to uz cele moj organizmus evidentne nezvladal.

@alex2019 dobrý deň brali ste ich? Ja mám 5 mesačnú a predpísali mi ich na zápal prsníka