icon

Má kojenie vplyv na hormóny?

seemani
22. feb 2014

ahoj vopred sa osravedlnujem za chyby pisem z mobilu...kocky nesibalo vam trochu pocas kojenia? priznaky ako pms? cely tyzden son ok a potom vybuchnem na malej blbosti,placem som paranoidna spravim z toho taku hadku ze az...hned sa xhcem rozist,hned mam pocitze ma muz nelubi ze sa ma chce zbavit a toto vydedukujem z obycajnej srostosti...potom mi trva aj dve hodiny kym vychladnem a potom rozmyslam prexo som vlastne tak reagovala a hambim sa za aeba. takto som zvykla vyvadzat pred kramami ale tie nemam tak ma napada jedine to kojenie kedze pred porodom som totknerobila... moze to byt? jak ste sa naucili kontrolovat sa? co pomaha?

monicm
22. feb 2014

@seemani jeeeeeej,toto poznám,aj s vlastnej skúsenosti aj z okolia.je to normálne...............a čo pomáha?to čo pomáha pri PMS by mohlo aj teraz.hlavne upovedomiť partnera na tieto stavy,poprosiť ho o trpezlivosť a učiť sa ovládať samú seba,čo ide dosť ťažko.predpokladám,že s kojením ešte len začínaš,takže by sa to malo postupne upraviť,telo sa naučí,koľko mliečka bude treba a aj hormony sa upravia,resp. ustália.pevné nervy želám 🙂

seemani
autor
22. feb 2014

@monicm kno kojim 7 mesiacv :D a je to stale horsie ...

monicm
22. feb 2014

@seemani no,tak to by relatívne už mohol byť stav upravený,aj ked.............každá žena je iná,každé telo je iné,takže ťažko porovnávať.ak je to veľmi zlé,zájdi k dr.dalo by sa to upraviť HAK,ktorá sa môže brať aj počas dojčenia,ja som takú mala,prípadne možno nejaké homeopatiká,ale s tým nemám ja skúsenosti

seemani
autor
22. feb 2014

@monicm ja beriem desirret neviem ci ma nejaky vplxv.. ale chhem skusit inu, alebo teliesko lebo mam tusaka, ze som z nej pribrala

monicm
22. feb 2014

@seemani tak vyskúšaj niečo iné,môže byť,že ti nesadla a toto sú vedľajšie účinky,prípadne ju skús na určitú dobu vynechať,želám pevné nervy 🙂

tyta
22. feb 2014

@seemani je to uplne normalne 🙂 skus Sedatif PC z homeo, moze sa aj pri kojeni.

seemani
autor
23. feb 2014

@monicm juj vynechat radsej nie.. 🙂 my sme velmj plodny,maleho sme neplanovali,len zom vynechal hak a razsme si nedali pozor a hned bol maly ..

seemani
autor
23. feb 2014

@tyta to normalne v lekarni kupim?

tyta
23. feb 2014

@seemani ano patri to medzi homeopatika, ktore ma vacsina lekarni, neviem odkial si, ale malo by to byt bezne dostat