icon

Môžem používať Nutrilon pri problémoch s dojčením?

Včera o 16:15

Žienky ahojte...dnes som došla z nemocnice s malou v piatok som mala cisarsky rez..
Kedze po 2 dnoch som nemala mlieko tak dokrmovali Nutrilonom ale stale som malu prikladala aj na prsnik.
Dnes rano som už mala prsia plne hrčiek. Malu som od rana prikladala ale saje velmi silno čo mi spôsobilo už chrasty na prsníkoch..prsia si masirujem aby sa laktacia uplne rozbehla, ale mam take bolesti že ked malú priložim ja revem od bolesti kym ju nakojim .
Možem jej dávat nutrilon ktory jej davali v nemocnici kym sa mi prsia daju do poriadku???
Ďakujem za každu radu

elz1920
Včera o 17:14

Dieťa potrebuje potravu, takže áno, treba mu dať Nutrilon.

siska53
Včera o 18:24

@anonym_autor No neviem... Dat mozes.. ale....Podla mna uz ostanete na UM. Pokial jej budes davat flasu... Mne pedina povedala, ze po 2 mesiacoch vie dieta striedat flasu a prso, dovtedy tiez co vyskusali flasu, sa uz k prsu nevratili, kedze lahsie sa taha z flase, ako z prsa. Preto ten moj nazor vychadzajuci od infa od pediatricky.

olivieraa
Včera o 19:54

Ahoj. Mam s tymto cerstvu skusenost kedze mam 2 tyzdnove babo, stalo sa mi to iste. Prsia som odsavala a davala moje mlieko z flase.. asi take 2 dni kym sa bradavky trochu zahojili. Mne velmi pomohli naplaste z dmky - multi mam.. mala som to na bradavkach nonstop. Drzim palce, viem aka to je bolest🥺

autor
Dnes o 02:58
@olivieraa

Ahoj. Mam s tymto cerstvu skusenost kedze mam 2 tyzdnove babo, stalo sa mi to iste. Prsia som odsavala a davala moje mlieko z flase.. asi take 2 dni kym sa bradavky trochu zahojili. Mne velmi pomohli naplaste z dmky - multi mam.. mala som to na bradavkach nonstop. Drzim palce, viem aka to je bolest🥺

@olivieraa Ďakujem za info..mali ste prosim elektronicku odsávačku? Ja mam manualnu a dost do bolí neviem ako je to s elektronickou..
Tie náplaste si určite zakúpim.

olivieraa
Dnes o 03:46
@anonym_autor

@olivieraa Ďakujem za info..mali ste prosim elektronicku odsávačku? Ja mam manualnu a dost do bolí neviem ako je to s elektronickou..
Tie náplaste si určite zakúpim.

@anonym_autor rucnu mam tiez, ano, nebolo to prijemne ani s nou, ale menej bolestive ako kojenie. V porodnici mi povedali ze elektricka nici bradavky viac ako manualna