Náhle večerné odmietnutie prsníka 8 mesačným dieťaťom
baby co mam robit? dieta normalne kojim. prilrmy ma.rada taoze posledny mesiac menej ale vzdy na uspatie plus 1-2krat v noci. cize takych 6kojeni za 24hodin. na pozoadanie.
kazdy vecer uspavam kojenim. uz mam naliate prsia. cca 4hodiny pauza za nami a ona zrazu nechce. ppace. nechce prsnik. ani po leziackt ani po sediacky.
neviem co mam robit. oredvcerom mala oclovanie a horucky ale krasne sme to spolu dojcenim zvladli. este pred tymi 4-5hodinami sa dojcila uplne normalne.. prebalili sme skusili sme vyzliect obliect. manzel ju uspava na fitlopte ale ja neviem co s tymi plnymi prsami robit. takto odmietala iba raz ked bola uplne malicke novorodena a mala koliky. stolicu a moc mala dnes v normalnom mnoztve
vetry tiez. citim uz asi mesiac odledy lepsie papa jemne krce v podbrusku je mozne ze menstruacia pride prva coskroro. zeby to bol provlem? neviem co robit ak mate radu ci skusemost uvidtam dakujem
Este mi napadlo - nemozu jej ist zubky? Moja aj vtedy strajkovala par dni a potom uz bolo zas dobre. A este skus malu najskor tak polouspat a az potom prilozit na prso, aj to fungovalo.

Je mozne ze naozaj pride ta menstruacia a mliecko ma inu chut, to kazdopadne uvidis...mozno aj z toho ockovania je este trosku rozhodena, tazko povedat. Kazdopadne ak nechce cicku, mliecko si musis odsat/odstriekat aby si nedostala zapal a malej ho skus dat z flasky alebo dat do chladnicky/mraznicky a neskor primiesat do kase prip. ineho jedla. Pri 8 mesacnej uz pochybujem ze by sporadicke pouzivanie flasky to dojcenie pokazilo, takze by som skusila aj takto. Mozno ma len taky docasny strajk ale mozno sa uz bude pomalicky od mliecka aj sama odstavovat ak jej chutia prikrmy, s tym velmi nic nenarobis - nanutit sa dojcenie neda. Pokial budes mat mliecko a nebude sa chciet prisat tak jej ho jednoducho daj inou formou, bola by ho skoda nezuzitkovat 🙂