icon

Naspät k dojčeniu

7. okt 2021

Je možne aby dieta ktore je už niekolko mesiacov na flaši začalo pit z prsníka? Podarilo sa vam to niektorej? Samozrejme pokial zena mlieko stale ma.

kacena4
7. okt 2021

mne ano ale nie niekolko mesiacov nakolko dieta sa nauci inak sat z prsnika a inak z flasky, ale ak mas odvahu a cas venovat sa tomu skusaj ak sa ma dobry saci reflex mohlo by sa chytit drzim palceky

ivangeline
7. okt 2021

A prevo este? Po mesiacoch...

autor
8. okt 2021

@ivangeline stale mlieko odsavam no velmi ma to odsavanie uz nebavi. A ta tuzba kojit stale je, ale je mi jasne že by sa musel stat zazrak aby zrazu dieta chcelo

essenceee
16. okt 2021

ťažko povedat, každa sme ina a každe dieta je ine. Vyskušaj a uvidiš

martinoocka
16. okt 2021

Dá sa to ....ale nepodarí sa to vždy. Určite by som si nechala poradiť od laktacnej. Ja som mala dcéru na klobucikoch čo je dosť podobné ako fľaša lebo sa z nich pije ako z cumla, kŕmila som ju tak cca mesiac po narodeni, potom asi dva mesiace trvalo kým sme prešli úplne len na dojčenie. Pred každým kŕmenim som skúšala dať prsník , odstrekovala som jej do pusinky aby mala motiváciu sa prisať, jasne že jej to nešlo,keď už veľmi plakala dala som klobúčik. Ale potom sa jej raz podarilo prisať , potom po týždni znova a tak postupne bolo viac viac tých kŕmení keď som klobúčik nakoniec nemusela dať....

autor
16. okt 2021

@martinoocka dakujem. Nejdenam to žial. 🙁