Ovplyvňuje menštruácia dojčenie a tvorbu mlieka?
Ahojte, akurát mám po seštonedelí, kojím a na kontrole mi gyn povedala, že vyzerá podľa sona, že sa mi dostaví menštruácia.... Nerátala som že už takto skoro... Máte skúsenosť? Má to vplyv na tvorbu mlieka? Môžem kojiť aj počas memzesu?
Ešte dodám, kojila som potom obe deti do roka, prestala som lebo som chcela, nebolo to, že by sme museli kvôli mliečku
Ja som tiez skoro dostala menzes. Obe dcery dychtivo hltali mliecko menstruacia nemenstruacia, nie je v tom rozdiel ziadny, kludne koj. Kojit by si nemala len v pripade urcitych liekov. Inak koj ako dlho chces a ti vyhovuje.
..
Vplyv to mat moze, ale samozrejme dojcit mozes, taky vplyv (ze by si nemohla) to nema (skor na chut ci mnozstvo mm).
Ze vraj sa meni chut mlieka, ale mojim cuciakom to vobec nevadilo. Vzdy mali dost.

Ja som vždy dostala ms keď mali deti 4 mesiace, pritom som výhradne kojila, bez dokrmovania. Môj osobný pocit bol, že mlieka som mala počas ms menej, ale stále to bolo pre bábätká dosť. Kojiť samozrejme počas ms môžeš, ja som sa snažila viac piť a tlak som mala veľmi nízky (ale ja mávam nízky aj normálne) tak s tým som bojovala..