Pomôže benedikt a senovka na zvýšenie mlieka?
Pomohol niekomu na mliecko benedikt a senovka? Konkretne nasla som tabletky od znacky Organika. Syncek ma 3 mesiace a niekolko tyzdnov zacal pit menej mliecka a uz sa mi netvori tolko. Bojim sa, ze ked bude chciet viac tak nebude. Pri prvej dcerke to iste bolo a zacala som prikrmovat UM a prestalo sa mi tvorit uz uplne :(
@weronka31 tak skus pri jej kojeni odstavat. Ja som tak robila, ked som.potrebovala.naodsavat do zasoby, tiez som mala aj druhe dietatko doma, co malo dva roky, tak tiez mi to malokedy slo mimo oficialneho kojenia. A skus vineu pit ci caje na kojenie. Vtacie mlieko a rascova polievka sa tiez odporucaju a vela pit celkovo.
U mňa to bolo iba v hlave. Raz som mala menej mlieka, prišla kamoška a opisovala mi, ako mala plný mrazák a hneď nato som odsala oveľa viac. Nič iné som nezmenila.
Len veľa ponúkaj a snaž sa nestresovať.
@weronka31 mne to pomohlo ... resp. stale uzivam a postupne sa zvysuje ..jasne ze aj ine veci pre to robim ... vela stastia

@weronka31 skus odsavat. Aj pomedzi dojcenia alebo popri dojceni.
A co ti dcerka nepriberala, ked si musela dokrmovat?
Inak mne sa okolo 3.mesiaca ustalila tvorba mlieka a konecne som sa nebudila s prsnikmi tvrdymi na kamen. Mozno mas zbytocny strach, ze mas malo mlieka.