Senovka a benedikt - prvé výsledky
Ahojte, ako dlho ste to užívali kým sa objavili prvé výsledky? A ako dlho tieto tabletky stačí používať ? Kamoskina laktačná p. odporučila 4a4 3x do dňa. Začala som to tak používať aj ja mám zo 3tie balenie z oboch vypouzivane , a nemám pocit že by mi extra pomohli… Finančne to už tiež na veľa balení nevidím keďže tieto mi vydržali cca 2tyzdne. Pripadne mi viete poradiť inú alternatívu? Prikladať prikladám, kojím už v čase keď robí s pusou v polospanku pohyby, pristátie mám tiež v poriadku, čaje pijem taktiež na podporu, a strava a pitný režim u mna funguju tiež. Som zúfalá…
A chápem ta, v 3 mesiaci som mala laktacnu krízu alebo ako sa to vola, zrazu pokles tvorby mlieka. Tiež sok bola zufala…Začala som zas pit Vineu vo velkom, pomohlo. Niektoré ženy si aj matysak pochvaľujú
Skus este k tomu ako doplnok Matysak, vtacie mlieko...

Brala som ich do vypotrebovania, viac som nekupovala, základ je pit dostatok tekutín! Ja som pila na rozbeh vineu, vypila som 2l vinei denne, mimo to polievky a cistu vodu. Mlieka som mala na rozdávanie.
Ešte mi napadlo, že dolezite je aj často prikladat, často znamena naozaj často. Môj maly bol asi 70% pocas bdenia na prsníku. Držím palce 🍀