icon

Skúsenosti s používaním strieborných klobúčikov pri dojčení

18. mar 2025

Ahojte pomohli vam strieborné klobuciky na zničené a popraskané bradavky? Nie je to uplne lacná záležitosť preto by som bola rada za recenzie,.dakujem

anavixy
18. mar 2025

Recenzie su velmi dobre, pred par dnami som sa o nich bavila aj s kolegynou laktacnou konzultantkou a jej klientky maju velmi dobre skusenosti tiez. Ja sama ich mam, kupovala som si ich na zaklade velmi dobrych recenzii, ale nemusela som ich nikdy pouzit. Ak mas problem s ragadami, v prvom rade treba upravit prisatie a ak ragady pretrvavaju, urcite investuj.

adabise683
18. mar 2025

Ja som si ich dnes kupila 😀 tak som zvedava sama ... lavy prsnik sa mi akosi nechce zahojit ... pravy je ok ale bradavka je citliva a tym ze kojim casto po troske a niekedy mi mala pocas dna spi len na ciciku tak dostavaju zabrat ... verim ze mi to aspon cosi pomoze ... jedna baba co som sa s nou nedavno stretla mi to odporucila, kedzd ona mala dobru osobnu skusenost

nairia
18. mar 2025

ja som ich kupila, parkrat aj pouzila a teda za mna 100% spokojnost.

lunetak
24. mar 2025

Ja som pouzivala v porodnici talmer vyhradne len strienorne klobuciky a par tyzdnov po porode som striedalaa klobuciky a natieranie lanolinom. Bradavky som nikdy nemala popraskane, takze pre mna to dobre zaposobilo uz ako prevencia

autor
25. mar 2025

Baby a nechávate si v nich aj svoje mlieko? Ja zatial nic moc akoze s nimi nevidím zmenu

anavixy
25. mar 2025

Ano, trosku mm odstriekat a nechat tak posobit. Techniku dojcenia, prisatie si upravila? Lebo to je absolutny zaklad.

adabise683
25. mar 2025

Ano, tiez tam troska nakvapkam ... mne sa konecne jedna bradavka zahojila co uz mesiac a pol som mala ranku ... celkovo su bradavky stale citlive ale tak mne pocas dna dost spi len prilepena na cicikoch tak dostavaju zabrat ... takze ja som rada ked to udrzim na takej urovni ze je kojenie ok pre mna 😀