Spiaci jedák
Ahojte chcela by som sa opýtať co robiť keď moja 3 mesacna dcerka nechce papat v respektíve chce aj si pyta no nechce sa prisať 😞 prisaje sa pekne papa , niekedy aj 30minut ale len keď je v polospánku.co robiť? Je to v poriadku keď nepapa aj 4-5 hodín.ďakujem za rady
Už som pozerala aj o tom štrajku,ale niekedy je taká nervozna od hladu že ju neviem ani utíšiť kým nezaspi a potom sa naje.cumel ano flasu nie.spi v postieľke a uspavam ju na rukach na fitlopte.ked ju dal polohy na kojenie aby zaspala tak sa zlostí 😠😃 ďakujem za odpoveď
No nám to už takto trva 3 týždne.dufam že to prejde.a ešte ako zistim že ju boli brusko? Prvé dietatko a skúsenosti žiadne.ďakujem ta rady
@carolinja uspávaj na prsníku-po ležiačky v posteli-neprekladať..vela nosiť a ponúkať prsník, ale nenutiť..čo najviac kontaktu s dieťaťom-to chýbalo..,čo najviac dojčiť v polospánku a spánku / preto spolul spať/-aby si udržala tvorbu..riad sa podla dieťaťa, vysleduj kedy mu čo vadí-aby si tomu predišla a pod..
Ďakujem za rady nosim casto ale ako náhle si chcem snou lahnut do posteli tak cela začne hádzať a strašne plakať ako by sa bála .teraz vydržala od pol 9 rana do 13:00bez papania a jedla skoro 40 minút 😃 tak som rada.a aj u vás vadilo keď ste sa počas kojenia rozpravali?
aj moj bol taky spekulant 😉 musel mat ticho,ked pil 😒 tiez som krmila v polospanku,lebo vystrajal,pil tak pät minut a potom zacal velmi plakat.a takto furt dokola...akoze prestalo to az,ked dostaval prikrmy...inak kojila som ho az do dvoch rokov.tak sa nevzdavaj,aj ked to je niekedy na prasky 😝
Ona bola zlatucka až kým sme neboli na dovolenke na Slovensku pretože že sme v zahraničí a prvý krát toľko ľudí okolo nej a od vtedy je taká.no dufam že to prejde😃 také malé detičky a také prefíkane 😍😊

pozri čo je štrajk..používate cumel? flašu? dojčíš na požiadanie? spíte spolu? uspávaš, zobudzaš na prsníku?