Sú problémy so štítnou žľazou dôvodom na nie dobré dojčenie?
V tehotenstve mi zistili problémy so štítnou žľazou.lieky neuzivam.moze byť aj toto dôvod na nie dobre dojčenie?
Tiez som toho nazoru, ze tam nie je suvis. Mlieka som mala,vdakabohu,pozehnane...
@suzitok
@hiddenobject ďakujem vám.no viem že pri prvom som mala prsné vložky mokré takže tam bolo asi viac mlieka.kojila som 18,5m za čo som vďačná.teraz pri druhom ani prsia naliate ani prsné vložky nie sú mokré takže tam bude asi menej mlieka😞 a pri prvom žiadne problémy zo štítnou žľazou a pri druhom mi to zistili počas tehotenstva 😞
@mizu89 vies co, ja som si to vsimla pri druhom dietati tiez, ze to bolo ine, lenze ja som mala hypertyreozu a velkeho papkaca. Tazko povedat. Ale dojcila som nakoniec 20 mesiacov druhe babo, takze dlhsie ako prve. Hoci aj s flaskou umeleho na noc alebo nieekdy dostalo aj cez den. Prikrmy zacali obaja viac papat okllo 9 mesiaca, dovtedy boli viac menej dojceni, iba ochutnavali. Tretie dieta - uz aj pocas tehotenstva som brala Euthyrox, po porode mi kazali vysadit a prehuplo sa mi to zase do hypertyreozy. Mam teda 2 autoimunitne ochorenia stitnej, raz som hypo, raz hyper. Mlieko zatial mam, aj ked niekedy sa mi zda, ze je menej. Maly ma 4 mesiace. V noci papa 2x. Toto je velmi individualne. Moji vsetci ale dost priberali. Neboli take knedlicky, ako vacsina inych deti, skor dlhe sliziky 😊🤣, ale jedine to druhe babo som na noc dokrmovala, aj to nie kazdy den.

Podla mna to nijako nesúvisi....ja mam problemy so štítnou zlazou od puberty, pocas tehotenstiev ss mi vzdy problemy zintenzívnili a deti som normalne dojcila...jedneho skoro dva roky, druheho rok a pol...