icon

Sú problémy so štítnou žľazou dôvodom na nie dobré dojčenie?

mizu89
14. apr 2021

V tehotenstve mi zistili problémy so štítnou žľazou.lieky neuzivam.moze byť aj toto dôvod na nie dobre dojčenie?

suzitok
14. apr 2021

Podla mna to nijako nesúvisi....ja mam problemy so štítnou zlazou od puberty, pocas tehotenstiev ss mi vzdy problemy zintenzívnili a deti som normalne dojcila...jedneho skoro dva roky, druheho rok a pol...

hiddenobject
14. apr 2021

Tiez som toho nazoru, ze tam nie je suvis. Mlieka som mala,vdakabohu,pozehnane...

mizu89
autor
14. apr 2021

@suzitok
@hiddenobject ďakujem vám.no viem že pri prvom som mala prsné vložky mokré takže tam bolo asi viac mlieka.kojila som 18,5m za čo som vďačná.teraz pri druhom ani prsia naliate ani prsné vložky nie sú mokré takže tam bude asi menej mlieka😞 a pri prvom žiadne problémy zo štítnou žľazou a pri druhom mi to zistili počas tehotenstva 😞

suzitok
14. apr 2021

@mizu89 pozeram, ze uz ma 8mesiacov, aj to je krásny cas...to najlepsie si mu uz dala, ak by aj dojcenie ustúpilo 🙂

suzitok
14. apr 2021

@mizu89 inak ja som nikdy nemala problém, zeby som mala velmi naliate prsia, alebo mokre flaky...to len prve dva mesiace, kym sa to ustálilo a potom vobec..a mlieka som mala dostatok..

mizu89
autor
14. apr 2021

@suzitok tak ano lepšie 8m kojit ako vôbec ale chcela by som aspoň do toho roka.tj ešte 4 mes. lebo od septembra ide starší do školy a tam už bude iný režim

mizu89
autor
14. apr 2021

@suzitok ešte ma napadlo môj syn pomali priberá.ci mám málo alebo akurát MM je ťažko zistiť ale kaká každý deň 2x ešte nelozi ale stále virga nohami otáča sa na bruchu guľa sa z chrbatika na bruško

lala123
14. apr 2021

@mizu89 ja beriem euthyrox 10 rokov mam autoim. ochorenie ss a dojčila som 2roky a 1,5 . A keď sa nakoji je pokojný ? Keby bol hladný tak ti da vedieť neboj. -a prsia som nikdy nemala extra naliate možno prvé mesiace potom už vobec

nevenka
14. apr 2021

@mizu89 vies co, ja som si to vsimla pri druhom dietati tiez, ze to bolo ine, lenze ja som mala hypertyreozu a velkeho papkaca. Tazko povedat. Ale dojcila som nakoniec 20 mesiacov druhe babo, takze dlhsie ako prve. Hoci aj s flaskou umeleho na noc alebo nieekdy dostalo aj cez den. Prikrmy zacali obaja viac papat okllo 9 mesiaca, dovtedy boli viac menej dojceni, iba ochutnavali. Tretie dieta - uz aj pocas tehotenstva som brala Euthyrox, po porode mi kazali vysadit a prehuplo sa mi to zase do hypertyreozy. Mam teda 2 autoimunitne ochorenia stitnej, raz som hypo, raz hyper. Mlieko zatial mam, aj ked niekedy sa mi zda, ze je menej. Maly ma 4 mesiace. V noci papa 2x. Toto je velmi individualne. Moji vsetci ale dost priberali. Neboli take knedlicky, ako vacsina inych deti, skor dlhe sliziky 😊🤣, ale jedine to druhe babo som na noc dokrmovala, aj to nie kazdy den.

mizu89
autor
14. apr 2021

@lala123 on je strašne kľudne dieťa.tomu keby som nedala asi jesť aj 5h tak si asi ani nepýta 😁

mizu89
autor
14. apr 2021

@nevenka tento čo zje tak vykaka.cize min 2x denne