Trvalá a kojenie. Môže sa to?
Ahojte, chcem sa opýtať, či si môžem dať spraviť trvalú ak kojím. Viem, že farbenie je povolené, ale nikde som nenašla, či si môžem dať trvalú?
A ešte : nemáte skúsenosti s jemnou objemovou trvalou? mám jemné vlasy, dosť mi vypadávajú,užívam vitamíny, vlasy mám zelektrizované, dosť mi mastia, každý deň umývam, uvažovala som nad trvalou, myslím že vlasy trošku vysuší a naruší ich štruktúru.
Ahoj felixko
Len trvalú nie Je to najvačší nepriateľ vlasov
Inak na fotke máš pekné vlásky 😉
a čo sa týka kvality a mastenia aj melírik ti vlásky trošku vysuší,farba zpruží vlas a v dobrom kadernícte poradia určite aj iné finty 😀 A umývať určite nie každý deň
skalnicka pretože napr. frby na vlasy obsahujú rôzne chemické látky, ktoré prechádzajú cez pokožku hlavy
nemyslim, ze v dnesnej dobe by to bolo nebezpecne, uz pominuli doby, kedy zenam palilo hlavu uz 6 minut po naneseni...
Inak aj ja som sifarbila ajtehu aj keď som kojila Ale ako je s tou trvalou netuším 😒
ahoj ja som si dala trvalu ked mal maly 6 mes tiez som kojila a nemali sme ziadny problem a pekne mi to aj chytilo.ked som si ju dala prvy krat tak som si povedala nikdy viac ze mi to hrozne zicilo vlasy a dlho to trva kym vyrastie ale pri malom som nemala cas na upravu a este mi aj rychlo mastneli a trvala bola dobre riesenie.teraz zas uvazujem ze si ju dam lebo s tym mastnenim mojich vlasov je to hrozne.ked pojdes do kadernictva tak jej len povedz ze kojis a ona ti vyberie vhodnu ondulaciu lebo je viac druhov 😉

felixko- v dnesnej dobe uz mozes je to robene na rovnakej baze ako farbenie 😉