Ako zladiť prácu a štúdium sestry?
Ahojte, pracujem momentálne v administratíve, veľmi stresujúca práca, samé termíny, ťažko si vziať dovolenku, nemá ja kto zastúpiť, je toho v práci denne veľmi veľa.
Dlhšie uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, ľutujem že som nešla týmto smerom hneď. Lenže...
S touto prácou sa studium skĺbiť absolútne nedá po časovej a mentálnej stránke. Na druhej strane som samoživiteľka, čiže prácu aj počas štúdia potrebujem. Vôbec neviem čo robiť. V tejto práci čoskoro vyhorim, lebo neviem si predstaviť takto pracovať roky. Lenže kde sa zamestnať, aby sa to dalo skĺbiť do štúdiom? Rozmýšľam, že možno v nemocnici by sa dalo robiť nejaké pomocné práce...neviem či by sa to dalo...ako by to bolo finančné... Neviem...aj z dlhodobého hľadiska, keď je nedostatok zdravotníkov, snáď by som mala robotu aj do budúcna...mám po 40tke, do dôchodku ďaleko...poraďte...čo by ste robili vy... Ako sa priblížiť k cieľu? Či kašľať na to a už nejako sa snažiť v tejto práci to zvládnuť? Ale dokedy? Pozerám aj iné ponuky, ale práve niet, som rada, že robím... Vôbec neviem, čo robiť ďalej...
Nenajdes inu administrativnu pracu, ked aj so slabsim ohodnotenim (alebo nizsim uvazkom) ale v pokojnom a normalnom prostredi, popri ktorom si vies aj externe studovat? Aby si aj zarobila dost na to aby si prezila a mala na studium.
@anonym_a88e07 pozerám už pol roka a nie, nič som nenašla...dokonca ani nemám kde zaslať životopis, ponúk je tu málo a väčšinou iba blbosti...
@anonym_autor môžeš sa zamestnať ako sanitárka a popri tom študovať
@anonym_autor môžeš sa zamestnať ako sanitárka a popri tom študovať
@anonym_442823 len nech si najskôr pozrie koľko zarobí ako nekvalifikovaná sanitárka.
Sanitár sa študuje na sš. Ona bude nekvalifikovaná.
popr. nech sa opýta v najbližšej nemocnici .
@anonym_a88e07 pozerám už pol roka a nie, nič som nenašla...dokonca ani nemám kde zaslať životopis, ponúk je tu málo a väčšinou iba blbosti...
@anonym_autor preco chces ist studovat prakticku sestru a nie osetrovatelstvo aby si bola uz sestrou?mozes externe 3 roky. Dva dni v tyzni. Niekedy ani to nie.
@anonym_autor preco chces ist studovat prakticku sestru a nie osetrovatelstvo aby si bola uz sestrou?mozes externe 3 roky. Dva dni v tyzni. Niekedy ani to nie.
@anonym_244a9b ale to už sa teraz nedá študovať bez zdravotníckeho vzdelania. Či más iné info?

Nenajdes inu administrativnu pracu, ked aj so slabsim ohodnotenim (alebo nizsim uvazkom) ale v pokojnom a normalnom prostredi, popri ktorom si vies aj externe studovat? Aby si aj zarobila dost na to aby si prezila a mala na studium.