icon

Ako zladiť prácu a štúdium sestry?

Dnes o 18:10

Ahojte, pracujem momentálne v administratíve, veľmi stresujúca práca, samé termíny, ťažko si vziať dovolenku, nemá ja kto zastúpiť, je toho v práci denne veľmi veľa.
Dlhšie uvažujem o externom štúdiu praktickej sestry, ľutujem že som nešla týmto smerom hneď. Lenže...
S touto prácou sa studium skĺbiť absolútne nedá po časovej a mentálnej stránke. Na druhej strane som samoživiteľka, čiže prácu aj počas štúdia potrebujem. Vôbec neviem čo robiť. V tejto práci čoskoro vyhorim, lebo neviem si predstaviť takto pracovať roky. Lenže kde sa zamestnať, aby sa to dalo skĺbiť do štúdiom? Rozmýšľam, že možno v nemocnici by sa dalo robiť nejaké pomocné práce...neviem či by sa to dalo...ako by to bolo finančné... Neviem...aj z dlhodobého hľadiska, keď je nedostatok zdravotníkov, snáď by som mala robotu aj do budúcna...mám po 40tke, do dôchodku ďaleko...poraďte...čo by ste robili vy... Ako sa priblížiť k cieľu? Či kašľať na to a už nejako sa snažiť v tejto práci to zvládnuť? Ale dokedy? Pozerám aj iné ponuky, ale práve niet, som rada, že robím... Vôbec neviem, čo robiť ďalej...

anonym_a88e07
Dnes o 18:18

Nenajdes inu administrativnu pracu, ked aj so slabsim ohodnotenim (alebo nizsim uvazkom) ale v pokojnom a normalnom prostredi, popri ktorom si vies aj externe studovat? Aby si aj zarobila dost na to aby si prezila a mala na studium.

autor
Dnes o 18:28
@anonym_a88e07

Nenajdes inu administrativnu pracu, ked aj so slabsim ohodnotenim (alebo nizsim uvazkom) ale v pokojnom a normalnom prostredi, popri ktorom si vies aj externe studovat? Aby si aj zarobila dost na to aby si prezila a mala na studium.

@anonym_a88e07 pozerám už pol roka a nie, nič som nenašla...dokonca ani nemám kde zaslať životopis, ponúk je tu málo a väčšinou iba blbosti...

anonym_442823
Dnes o 18:30

@anonym_autor môžeš sa zamestnať ako sanitárka a popri tom študovať

anonym_1868d1
Dnes o 19:08
@anonym_442823

@anonym_autor môžeš sa zamestnať ako sanitárka a popri tom študovať

@anonym_442823 len nech si najskôr pozrie koľko zarobí ako nekvalifikovaná sanitárka.
Sanitár sa študuje na sš. Ona bude nekvalifikovaná.
popr. nech sa opýta v najbližšej nemocnici .

anonym_244a9b
Dnes o 19:29
@anonym_autor

@anonym_a88e07 pozerám už pol roka a nie, nič som nenašla...dokonca ani nemám kde zaslať životopis, ponúk je tu málo a väčšinou iba blbosti...

@anonym_autor preco chces ist studovat prakticku sestru a nie osetrovatelstvo aby si bola uz sestrou?mozes externe 3 roky. Dva dni v tyzni. Niekedy ani to nie.

autor
Dnes o 20:02
@anonym_244a9b

@anonym_autor preco chces ist studovat prakticku sestru a nie osetrovatelstvo aby si bola uz sestrou?mozes externe 3 roky. Dva dni v tyzni. Niekedy ani to nie.

@anonym_244a9b ale to už sa teraz nedá študovať bez zdravotníckeho vzdelania. Či más iné info?