Ktoré mesto by ste si vybrali na život?
Ak by ste si mohli vybrať z týchto miest na život jedno, ktoré by to bolo? Handlová, Prievidza, Zvolen ?
@anonym_autor určite Zvolen
@anonym_autor Zvolen
Ak len z týchto troch tak Zvolen. Ale ani to nie je kto vie čo.
@anonym_autor Handlová
Zvolen
Zvolen
Vrbove.
@anonym_autor Handlová
@zeroz Handlová maximálne tak kvôli cene nehnuteľnosti, inak tam skapal pes bohužiaľ...
asi prievidza
vo zvolene mi žije bráška, nefungujuca mhd, cez vikend na sidlisko 1x spoj za hodinu, večny problém s nejakym mastnym čiernym popoplčekom posledne roky, to nejdeš ani umyt ani oprat, ma čističku vzduchu ked otvoríš okno tak vyleti v zime aj na 80 v lete 55 zvlašt v noci niečo radi puštatju, s robotou je to tam šialena bieda alebo mizerne platene
namestie sa v lete ideš uvarti doslova na tom kameni
žiadne kupalisko, plavaren
možno keby si vyberala tak ešte banska bystrica to je 20 km od zvolena
Uff .. no z tychto ozaj ten Zvolen
Zvolen 🙂
Handlovu urcite nie. Bud Prievidzu, alebo Zvolen.
Zvolen
@anonym_autor Zvolen.
asi prievidza
vo zvolene mi žije bráška, nefungujuca mhd, cez vikend na sidlisko 1x spoj za hodinu, večny problém s nejakym mastnym čiernym popoplčekom posledne roky, to nejdeš ani umyt ani oprat, ma čističku vzduchu ked otvoríš okno tak vyleti v zime aj na 80 v lete 55 zvlašt v noci niečo radi puštatju, s robotou je to tam šialena bieda alebo mizerne platene
namestie sa v lete ideš uvarti doslova na tom kameni
žiadne kupalisko, plavaren
možno keby si vyberala tak ešte banska bystrica to je 20 km od zvolena
@anonym_90286d Poznas Prievidzu? Ani zadarmo by som tam nebyvala.
Zvolen s tých uvedených.Zila som tam síce krátko ale najviac mi pripominalo domov
@anonym_autor Zvolen
@anonym_autor Handlová - mesto duchov, Prievidza -drogové doupě....asi Zvolen
Určite Zvolen, máš napojenie na 3 diaľničné smery, rovnako aj železničné spojenia sú veľmi dobré.
Z týchto miest bez debaty ZV, horná Nitra odporúčam ruky preč .
Šamorín

Zvolen