Má zmysel honba za šťastím a vzťahom?
Mám pocit že čím som starší ťa honba za sexom a celkovo za šťastným partnerským vzťahom je pekná hlúposť . Niečo čo nám len oberá energiu ,čas. Ale za to výrazne pridáva frustrácie, hnevu a emocionálnej bolesti.
Sam si nastavujes ciele v zivote. Ake si nastavis, ake potom dosiahnes, tak budes spokojny.
@anonym_autor nema to cenu, a nema ju ziadna cennu. Kaslat na sex🤪
@anonym_autor bravo👏 dospievaš, múdrieš.
@anonym_autor bravo👏 dospievaš, múdrieš.
@anonym_b21988 Nie, on už starne a osprostieva.
ked mas poradie najprv sex, potom stastny vztah necuduj sa, ze si tak dopadol
Tiež si myslím že čakanie na partnera alebo viera v to že ten skutočný vzťah raz príde je plytvanie času. Sex nechcem ten mi netreba ale šťastný vzťah je to po čom som roky túžila. No nejak nevyšlo
@anonym_autor vztah by mal prist sam a nie ze ty budes vsade chodit a hladat vztah.
Tiež si myslím že čakanie na partnera alebo viera v to že ten skutočný vzťah raz príde je plytvanie času. Sex nechcem ten mi netreba ale šťastný vzťah je to po čom som roky túžila. No nejak nevyšlo
@anonym_621ac9 to bude asi tym, ze chces stastny vztah a nechces sex
@anonym_d4ca93 šťastný vzťah sa nerovná mať sex 😃 sú aj vzťahy kde sex nie je. Aj keď je ich málo ale sú a sú šťastní poznám jeden taky asexualny par sú úžasní 😍😍😍
@anonym_d4ca93 šťastný vzťah sa nerovná mať sex 😃 sú aj vzťahy kde sex nie je. Aj keď je ich málo ale sú a sú šťastní poznám jeden taky asexualny par sú úžasní 😍😍😍
@anonym_621ac9 tak pokial ide o dvoch asexualov tak mozno, ale inak sex do stastneho vztahu patri
@anonym_d4ca93 alebo chce sex a nechce vzťah, tak či onak, je to na ....

@anonym_autor je to sila co posuva ludstvo dopredu.