Trénerka v Dolnom Kubíne
Ahojte. Asi by som už naozaj mala so sebou niečo začať robiť, uvažujem, že by som si prvýkrát v živote zaplatila trénerku. Nechcem robiť do arsenalu, je tam zlý vzduch, veľa ľudí a chytám klaustrofóbiu 😂😂 s kým ste boli spokojné?
Problém je v tom, že ma trošku otravuje riešiť stravu, počítať kalórie a robiť nejaké veľké zmeny, keďže varím aj pre chlapa, chodíme s dozičkami do roboty, je pre mňa náročné variť veci, ktoré chutia dobre zohrievané, sú rýchle, lacné, bezlaktozové a ešte k tomu aby boli aj fit a ešte si ich aj vážiť. A neviem či keby som mala trénerku či by sme sa vedeli povzniesť nad to, že strava nebude úplná priorita v mojom živote, že si chcem proste len zacvičiť a mať motiváciu ísť a makať.
Ďakujem za všetky rozumné rady a skúsenosti.
v RK minuly rok som platila 14e za trening
v RK minuly rok som platila 14e za trening
@anonym_e8dc61 + vstup do fitka nejakých 3-5€?
@anonym_e8dc61 + vstup do fitka nejakých 3-5€?
@anonym_autor ano plus vstup do fitka
@anonym_autor trénerom je jedno, čo ješ popravde, ak nemajú výživu vyštudovanú, tak by ti nemali do toho nemali ani právo kecať. A úprimne, ak nechceš ísť na súťaže, tak nepotrebuješ mať neviem akú fit stravu, zdravšie variť by si mala kvôli sebe a svojmu presvedčeniu, nie kvôli trénerovi. Mimo to za mňa práve arsenal má najlepších fitness trénerov 🙂.. do mesta by som cvičiť nešla (medzi tesco a lidl) ale len pre zlú osobnú skúsenosť s majiteľom…
@anonym_autor trénerom je jedno, čo ješ popravde, ak nemajú výživu vyštudovanú, tak by ti nemali do toho nemali ani právo kecať. A úprimne, ak nechceš ísť na súťaže, tak nepotrebuješ mať neviem akú fit stravu, zdravšie variť by si mala kvôli sebe a svojmu presvedčeniu, nie kvôli trénerovi. Mimo to za mňa práve arsenal má najlepších fitness trénerov 🙂.. do mesta by som cvičiť nešla (medzi tesco a lidl) ale len pre zlú osobnú skúsenosť s majiteľom…
@anonym_437edf a čo tá relatívne nová posilka na Brezovci? A aké ešte vlastne máme fitko ktoré by prichádzalo do úvahy?
@anonym_437edf ale hej arsenal má fajn stroje a videla som na Instagrame že aj zdieľali svoje trénerky.. a mám to riadne blízko z domu ale och tam ozaj nie je čo dýchať :(
@anonym_autor
Super sú tréneri v Maximus gyme na Bysterci. Sú tam aj skupinové tréningy a sú super. Dlhý čas som tam chodievala. A čo sa týka stravy, mrkni sa na Betterlady od Dominika Fujtíka.

A kebyže mi ešte napíšete cenu koľko asi taký tréner stojí budem rada. Naozaj je to nejakých 30€/hodinu?