icon

Airtag na psom obojku

6. mar 2025

Ahojte baby, máte niektorá upevnené airtagy na psom obojku? Potrebujeme nájsť nejakú GPS, ktorú môžeme upevniť na obojok. Máte nejaké iné odporúčania?

eliskadad1
6. mar 2025

akože toto mi reálne ešte nenapadlo, ale vôbec to nie je taký zlý nápad 😀 ale myslím si že sú origoš dostupné takéto vecičky pre zvieratá nie?

autor
6. mar 2025

@eliskadad1 my sme práve dostali takýto obojok, tak neviem či tam napcham aj niečo iné ako air tag. Len sim chcela vedieť, či sa to oplatí kupovať ( aj keď 30€ nieje veľa) a vôbec aký to má dosah

ivka225
6. mar 2025

Neviem, či práve airtag je vhodné riešenie. Polohu airtagu určíš buď pomocou bluetooth alebo pomocou iphonov okoloidúcich ľudí. Čo je fajn na hľadanie kľúčov alebo peňaženky, ale nie psa. Pretože v prvom prípade (bluetooth) je pes vo vašej domácnosti a nájdeš ho ľahko aj manuálne, v druhom prípade (iphony okoloidúcich) bude v čase, keď tam prídeš, už niekde inde.

autor
6. mar 2025

@ivka225 a čo je teda vhodnejšie?

puertorico
6. mar 2025

pozri na alze ich alza guard alebo ako sa to volá . je to to isté ako air tag. presne aj my sme nad týmto rozmýšľali. reálne, ak by nám ušiel pes , tak aby sme ho vedeli nájsť . vyskúšaj . nič iné mi nenapadlo. teda elektrický obojok s gps , ale stojí veľa € 😅

nynia
6. mar 2025

Najvhodnejsie je podla mna vycvicit psa 🤣 airtag tak ako uz je pisane vyssie az tak vhodny nebude a z dostupnych airtagov na nasom trhu je najlepsi apple, co sa tyka presnej polohy, ine znacky maju este mensi dosah. Vsetky su na rovnakom principe bluetooth alebo okolite telefony s tym rozdielom, ze airtag spraujes len s apple a ine znacky aj s androidom.

tundra
6. mar 2025
autor
6. mar 2025

@nynia pes je vycvičený, vďaka za zbytočnú poznámku.

autor
6. mar 2025

@tundra ďakujem, ten druhý vyzerá zaujímavo. 200€ je ešte aj dobrá cena. Možno sa pozrieme aj po tom

tundra
6. mar 2025
autor
6. mar 2025

@tundra ďakujem! Určite si prečítam, chvalabohu po nemecky viem 😄

tundra
6. mar 2025

Nz😉

nynia
6. mar 2025

Tak potom naco airtag? Nerypem len ma to zaujima, tiez mam vycviceneho psa a ani mi to nenapadlo kupit, pocas vycviku par krat hej, co ak... preto som si o tom zistovala info a viem, ze apple je na na nasom trhu zatial najlepsi... ale to bolo len pocas vycviku a nakoniec som ho ani nekupila.

autor
6. mar 2025

@nynia pre istotu. Nechodievam so psom von len ja, a nemám 100% v svokre

autor
6. mar 2025

* 100% dôveru